Video Malaysia 3-0 Vietnam [Kelayakan Piala AFC B-22]

Kelayakan AFC Cup 2013 Bawah 22

Malaysia vs Vietnam (B-22)
AFC U-22 Championship 2013 Qualifiers
(Kelayakan Piala AFC 2013 Bawah 22)
Aung San Stadium
Yangon, Myammar, 30 Jun 2012

    Keputusan Perlawanan:

  • Malaysia 3-0 Filipina
  • Mohd Rozaimi Abdul Rahman hatrik

Advertisement

113 Comments

  1. epyy2110 says:

    gol ke 3 paling smart.. gerakan solo je dia… mmg licik dia ni.

  2. LavenderPurple18 says:

    yeah2..m’sia mnang ~(^_^)~ ~(^_^)~

  3. chupean says:

    1 dislike = p mamposs

  4. Mussolini888 says:

    itu la namanya gol poacher dol bukan semua striker macam bergkamp mana kau nak,striker score gol ‘bodoh’ atau striker bingai macam fakri saarani?

  5. MrYuzyun says:

    [..YouTube..] rozaimi@neymar mlysia..

  6. Yuz Yun says:

    rozaimi@neymar mlysia..

  7. ameersyafiq7 says:

    [..YouTube..] bodoh ke apa mamat ni?

  8. ameer syafiq says:

    bodoh ke apa mamat ni?

  9. fivemood says:

    [..YouTube..] bile malaysia rembat bola masuk goal , burung2 pun berterbangan pergi :D

  10. shaqer607 says:

    [..YouTube..] xpower!?are you on drugs!??

  11. shaqer607 says:

    [..YouTube..] x nak fakri fuck!better goal bodoh tapi still goaaaaaaal!haha

  12. veryyyweird says:

    [..YouTube..] dribbler mmg score mcm ni…tgk la gol2 messi….bengong

  13. syahir994 says:

    [..YouTube..] kahkahkah,,korang ni…dia saja ja kutuk Rozaimi nak tgk korang butthurt…hahaha

  14. syahir994 says:

    kahkahkah,,korang ni…dia saja ja kutuk Rozaimi nak tgk korang butthurt…hahaha

  15. pemitik says:

    [..YouTube..] boodoh ada rakyat malaysia mcm ko ni

  16. veryyyweird says:

    [..YouTube..] nak kutuk pegi la kat video indon…lain la kalau ade masalah peribadi ngan rozaimi ni

  17. f4r1s4km4l96 says:

    [..YouTube..] abes mcm mne ngan Torres ??Open goal pon xreti nk skor .. at least Rozaimi boleh gak skor dri bingai mcm ko ni

  18. [..YouTube..] fan liverpool rupanya. patut lah bangang abadi

  19. midorikirin says:

    [..YouTube..] yang dislike mesti bubuk indon

  20. John Johnny says:

    [..YouTube..] gol bola kuat kire power ke? mcm x penah men bola je…

  21. John Johnny says:

    gol bola kuat kire power ke? mcm x penah men bola je…

  22. zharifazwar says:

    [..YouTube..] LOLOL KopitesBoy kena serang.. hahaha

  23. zharif azhar says:

    LOLOL KopitesBoy kena serang.. hahaha

  24. lyssaadowa98 says:

    [..YouTube..] VIVA TO HARIMAU MALAYA….ROZAIMI..BINTANG BARU NEGARA DGN GOL-GOL YANG DISUMBANGKAN LAYAK DIBERI PERHATIAN OLEH PIHAK-PIHAK YANG BERKENAAN.{tapi kenapa tak ada siaran langsung?bukan ker kita punya MEASAT…HARAP DISIARKAN SIARAN LANGSUNG PERLAWANAN SETERUSNYA….SELAMANYA ULTRAS MALAYA….

  25. LyssA AdowA says:

    VIVA TO HARIMAU MALAYA….ROZAIMI..BINTANG BARU NEGARA DGN GOL-GOL YANG DISUMBANGKAN LAYAK DIBERI PERHATIAN OLEH PIHAK-PIHAK YANG BERKENAAN.{tapi kenapa tak ada siaran langsung?bukan ker kita punya MEASAT…HARAP DISIARKAN SIARAN LANGSUNG PERLAWANAN SETERUSNYA….SELAMANYA ULTRAS MALAYA….

  26. zharifazwar says:

    [..YouTube..] Takde live pasal stadium kat sana takde brg2 untuk live.

  27. zharif azhar says:

    Takde live pasal stadium kat sana takde brg2 untuk live.

  28. 17akim says:

    [..YouTube..] rozaimi bagus dia ni . ..

  29. Aiman Hakim says:

    rozaimi bagus dia ni . ..

  30. man5199 says:

    [..YouTube..] INI ORANG PANGGIL INTELLIGENT GOAL………………heheheh GOOD FINISHER..BIJAK2

  31. lantak la says:

    [..YouTube..] betul tu, semua gol tu lemah, macam OTAK KAU..hehe

  32. K- on says:

    betul tu, semua gol tu lemah, macam OTAK KAU..hehe

  33. man5199 says:

    [..YouTube..] mcm safee ada POWERFULL SHOT, tp bukan GOOD FINISHER..masing2 ada kelebihan dan kekurangan

  34. man5199 says:

    mcm safee ada POWERFULL SHOT, tp bukan GOOD FINISHER.. masing2 ada kelebihan dan kekurangan

  35. gwangvatar says:

    [..YouTube..] nazmi=xavi hernandezsafee=wayne rooneymahali jasuli=adrianok.fahmi=joe hartrozaimi=neymar

  36. gwang vatar says:

    nazmi=xavi hernandez safee=wayne rooney mahali jasuli=adriano k.fahmi=joe hart rozaimi=neymar

  37. MsFivez says:

    [..YouTube..] arap2 malaysia boleh dahului korea n mengungguli kumpulan G …………… myanmar tu un tengok cam kuat je ………. asyik kenduri gol je ……… arap2 malaysia leh kalahkan myanmar …… sbb kalo nak gegar dunia …… stakat asia ni kena jdi mcm gajah pijak semut r ……..

  38. hanieyf says:

    [..YouTube..] lol

  39. nazrinramli says:

    [..YouTube..] Hebat. Hebat. Bola sepak Malaysia tengah UP sekarang! Alhamdulillah.

  40. mhdnzrnHD says:

    Hebat. Hebat. Bola sepak Malaysia tengah UP sekarang! Alhamdulillah.

  41. FTsupra says:

    [..YouTube..] ko ni msti pmain simpanan spnh msa jak kn?hahahadengki la tu.. :D

  42. pikiboy95 says:

    [..YouTube..] Rozaimi tu bkanye striker…dia pemain sayap…dan seorang yg kidal kot(kbnyakan gol score pkai kaki kiri)

  43. pikiboy95 says:

    [..YouTube..] Lebih baik kita mencipta gol daripada mencipta peluang yang hanya sia-sia saja…ingat tu!!!

  44. ilya180794 says:

    [..YouTube..] ОХРЕНЕТЬ ВИДЕО СМОТРЕТЬ ВСЕМ !!!!!! super video to look all

  45. ilya180794 says:

    ОХРЕНЕТЬ ВИДЕО СМОТРЕТЬ ВСЕМ !!!!!! super video to look all

  46. mclelun says:

    [..YouTube..] fakri dislike

  47. Saiful292 says:

    [..YouTube..] Malaysia+Ori!=GreatIndonesia+Oren=???

  48. Mc Saiful says:

    Malaysia+Ori!=Great Indonesia+Oren=???

  49. icyprinc3 says:

    [..YouTube..] bola lemah2 pn janji bola tu msok..yg penting ad dia reti nk sumbat goal. klu sepak kencang or dribble bola mcm messi pn tp x boleh score buat apa!

  50. icyprinc3 says:

    bola lemah2 pn janji bola tu msok..yg penting ad dia reti nk sumbat goal. klu sepak kencang or dribble bola mcm messi pn tp x boleh score buat apa!

  51. icyprinc3 says:

    [..YouTube..] kalau tgk safee main mmg boleh kata mcm rooney or defoe..dia shoot ad confident, x teragak2,boleh bagi dia gol..bg aku pulak klu tgk rozaimi ni mcm klose(striker german), shot x padu sgt pn, tp tau nk position diri sendiri bg senang nk sumbat gol.

  52. icyprinc3 says:

    kalau tgk safee main mmg boleh kata mcm rooney or defoe..dia shoot ad confident, x teragak2,boleh bagi dia gol..bg aku pulak klu tgk rozaimi ni mcm klose(striker german), shot x padu sgt pn, tp tau nk position diri sendiri bg senang nk sumbat gol.

  53. musafirkalam says:

    [..YouTube..] bia gol lemah tp masuk gol n tau mne kedudukn goal..klu reti drive ball tp xtau mne kdudkn goal, sme je ko maen rugbi..rembat kuat tp ke bulan, kne tiang n sasar jauh buat ape..pe2 pn rozaimi ni terbaek..

  54. musafirkalam says:

    bia gol lemah tp masuk gol n tau mne kedudukn goal..klu reti drive ball tp xtau mne kdudkn goal, sme je ko maen rugbi..rembat kuat tp ke bulan, kne tiang n sasar jauh buat ape..pe2 pn rozaimi ni terbaek..

  55. [..YouTube..] 4 dislike, lagilah pi mampos. XD

  56. pedangbajau says:

    [..YouTube..] huhu..neymar sabah dan dikesan oks tp adakah oks sedar ada sorang budak sabah dari ranau, umur 14 tahun main ala2 CR..sy ada tgk budak ni main antara skolah2 dan tanya pakciknya…budak ni dah kena train dari umur 9 tahun, masa tahun 5 dah jadi kapten sbb blh gelecek cikgu sukannya..

  57. KotaBelud L says:

    huhu..neymar sabah dan dikesan oks tp adakah oks sedar ada sorang budak sabah dari ranau, umur 14 tahun main ala2 CR..sy ada tgk budak ni main antara skolah2 dan tanya pakciknya…budak ni dah kena train dari umur 9 tahun, masa tahun 5 dah jadi kapten sbb blh gelecek cikgu sukannya..

  58. jebatuah88 says:

    [..YouTube..] bangang abadi fans liverpool nie

  59. AArippella says:

    [..YouTube..] reply komen sendiri ke bang?

  60. AArippella says:

    reply komen sendiri ke bang?

  61. bajang7 says:

    [..YouTube..] 5 dislike tuh mesti pati vietnam

  62. masterabil says:

    [..YouTube..] terbaek rozaimi nie… rajin lari, finishing pon tajam.. insyaAllah bole mng lwn Myanmar nnti..

  63. master abil says:

    terbaek rozaimi nie… rajin lari, finishing pon tajam.. insyaAllah bole mng lwn Myanmar nnti..

  64. farizwan1988 says:

    [..YouTube..] lawan Myanmar kena mantop semua player. Myanmar ada advantage home ground dan xkalah lagi. tapi Malaysia ada advantage sokongan padu Harimau Malaya kat rumah ni

  65. farizwan1988 says:

    lawan Myanmar kena mantop semua player. Myanmar ada advantage home ground dan xkalah lagi. tapi Malaysia ada advantage sokongan padu Harimau Malaya kat rumah ni

  66. evilboy1804 says:

    [..YouTube..] rozaimy striker pelapis yang boleh pergi jauh..

  67. evilboy1804 says:

    rozaimy striker pelapis yang boleh pergi jauh..

  68. tojadable says:

    [..YouTube..] kidal dia dah macam van persie. talented, patut umur dah matang nanti terus shoot liga australia atau jepun.

  69. tojadable says:

    kidal dia dah macam van persie. talented, patut umur dah matang nanti terus shoot liga australia atau jepun.

  70. manarianz5 says:

    [..YouTube..] respect from river plate!

  71. manarianz5 says:

    respect from river plate!

  72. [..YouTube..] sape rozaimi ni syaL.. tingat plak aku kat jozan.. rozaimi! FAKhri!

  73. Muhammaddhamiri says:

    sape rozaimi ni syaL.. tingat plak aku kat jozan.. rozaimi! FAKhri!

  74. [..YouTube..] xdapat kerakyatan dari najib letteww.. tu yg dislike tu.. hwah2

  75. Muhammaddhamiri says:

    xdapat kerakyatan dari najib letteww.. tu yg dislike tu.. hwah2

  76. [..YouTube..] syabas malaysia sbb dapat menewaskan vietnam..dan tahniah kepada rozaimi sekurang kurang nya ada juga pemain kelahiran sabah yg akan mengharumkan nama negara..tetapi jgn lupa diri tanpa bantuan rakan2 dan bermain berpasukan tdk mungkin mencapai kejayaan

  77. sabahhawks sabahan says:

    syabas malaysia sbb dapat menewaskan vietnam..dan tahniah kepada rozaimi sekurang kurang nya ada juga pemain kelahiran sabah yg akan mengharumkan nama negara..tetapi jgn lupa diri tanpa bantuan rakan2 dan bermain berpasukan tdk mungkin mencapai kejayaan

  78. RokanMonceh says:

    [..YouTube..] Rozaimi Abd Rahman = Teo Wallcot Ahmad Hazwan Bakri = Antonio Cassano Asri Chu Chu = Johan Cabaye Nazmi Faiz Mansor = Joao Mautinho Wan Zack Haikal Wan Nor = Arjen Roben Wan Zaharulnizam Wan Zakaria = Pedro Rodriguez Fandhi Othman = Toni Kroos Irfan Fazail = Cesc Fabregas Azri Nazrulhaq Badrul = Raul Meireles A. Thamil Arasu = Mario Baloteli Fadhli Shas = Vincent Kompany Amer Saidin = Matts Hummel Zubir Azmi = Philipp Lahm Izham Tarmizi Roslan = Manuel Neur

  79. hamantel says:

    [..YouTube..] harimau mude smakin matang……

  80. hamantel says:

    harimau mude smakin matang……

  81. [..YouTube..] gua rase raja gopal xnampak mamat rozaimi lg ni sbb dy ad fakri..kih2

  82. Mohd Nor Syazwan Wan says:

    gua rase raja gopal xnampak mamat rozaimi lg ni sbb dy ad fakri..kih2

  83. [..YouTube..] play more like robbie fowler to me. deadly + left footed + natural finisher..

  84. willzer weezer says:

    play more like robbie fowler to me. deadly + left footed + natural finisher..

  85. MrNaim87 says:

    [..YouTube..] rozaimi, rozaimi, rozaimi!!!

  86. MrNaim87 says:

    rozaimi, rozaimi, rozaimi!!!

  87. man5199 says:

    [..YouTube..] btol2,..

  88. man5199 says:

    btol2,..

  89. man5199 says:

    [..YouTube..] salah ke dik? heheh

  90. man5199 says:

    salah ke dik? heheh

  91. bentak87 says:

    [..YouTube..] utk pengetahuan korang rozaimi bukan striker…tp pemain tgh..bila kita dpt seorang pemain tgh yg ada bakat menjaringkan gol,umpama kita dah ada “messi” !!!

  92. bentak87 says:

    utk pengetahuan korang rozaimi bukan striker…tp pemain tgh..bila kita dpt seorang pemain tgh yg ada bakat menjaringkan gol,umpama kita dah ada “messi” !!!

  93. hery017 says:

    [..YouTube..] malaysian bergkamp!

  94. hery017 says:

    malaysian bergkamp!

  95. amik ko says:

    [..YouTube..] ferguson intai fakri…tapi intai dia mandi la..

  96. amik ko says:

    ferguson intai fakri…tapi intai dia mandi la..

  97. hafizer0 says:

    [..YouTube..] perlu menang ke atas myanmar…

  98. hafizer0 says:

    perlu menang ke atas myanmar…

  99. FIQUE74 says:

    [..YouTube..] rozaimi..ada..fuckri..ada?

  100. FIQUE74 says:

    rozaimi..ada..fuckri..ada?

  101. nasir12753 says:

    [..YouTube..] jangan marah Fakri, jaringannya membawa Malaysia ke final sea games 2011 ingat tak?

  102. nasir12753 says:

    jangan marah Fakri, jaringannya membawa Malaysia ke final sea games 2011 ingat tak?

  103. orgmuo says:

    [..YouTube..] btol 3x…

  104. orgmuo says:

    btol 3x…

  105. [..YouTube..] jgan angkat sangat.. tkut hangat tahi ayam jee…

  106. Md. Nor Hashim says:

    jgan angkat sangat.. tkut hangat tahi ayam jee…

  107. AArippella says:

    [..YouTube..] layan diri first class. terbaik la bang. kahkahkah! RVP out. yezzaaa

  108. AArippella says:

    layan diri first class. terbaik la bang. kahkahkah! RVP out. yezzaaa

  109. AArippella says:

    [..YouTube..] perghh, dah bole menang world cup dah ni. kahkahkah

  110. AArippella says:

    perghh, dah bole menang world cup dah ni. kahkahkah

  111. man5199 says:

    [..YouTube..] xda kisah pon rvp out..heheh podolski ada..

  112. man5199 says:

    xda kisah pon rvp out..heheh podolski ada..

Leave a Reply to FIQUE74

 

— required *

— required *