Video Malaysia 1-1 Hong Kong [Persahabatan]

Malaysia vs Hong Kong 14 November 2012
Malaysia vs Hong Kong | 14.11.2012

Malaysia vs Hong Kong
Perlawanan persahabatan antarabangsa
(Stadium Shah Alam, 14 November 2012)

Advertisement

119 Comments

  1. zharifazwar says:

    Safee sali yang dulu is back !

  2. chosembang says:

    Kabur harapan aff suzuki tahun ni..tme kaseh safie..tkr rajagopal.

  3. MrClyrie says:

    safee is back !

  4. badak tanpatanduk says:

    ape ke jadah main 11 org lwn 9 org boleh seri…tu pun nasib baik last minit pemain hongkong tak skor satu peluang keemasan tu..nampak pemain malaysia mmg mudah leka..mmh mcm manalah aff ni…hari tu lwn thai pun mcm sial 11 lwn 10….boleh plak thai sumbat 1 gol tambahan jdi 2-0 sblm game jdi 10 lwn 10…disiplin dan konsentrai pemain mmg lemah

  5. ManBlack Luq says:

    Belum main AFF lagi dah mengalah , aper lah kroang ni , dulu Malaysia kalah lwn indonesia 5-1 pun dah mengalah last-2 kita menang jugak . So tunggu sampai AFF mula lah baru kita tahu kemampuan player kita ni macam mana :D

  6. badak tanpatanduk says:

    bro bukan mengalah…tapi meluahkn kekecewaan & frustrasi…psl kita org pun sayang team ni…hakikatnya mmg pemain malaysia selalu leka…bende ni nampak mcm kecil tpi bende kecil mcm nilah yg kalo tak dibuat dgn btol akan mendtangkn masalah besar..konsentrasi tu penting…dorg kena lebih teliti lebih detail dlm permainan…aku tau dorg boleh tpi leka punya pasal..slalu sgt mengecewakn ramai org…nasib baik ini stakat friendly match..nasib baik..harap-harap aff nanti prestasi lebih baik

  7. chosembang says:

    Bnyt sngt xperimen,ni le jadinya..tq safie.

  8. ManBlack Luq says:

    Jyeah sama-2 doakan berjaya nanti di AFF . Aminn~

  9. arekie1234 says:

    ada yang goal hong kong punya ?

  10. Ahmad Nabil says:

    harap datuk k. rajagopal realistik untuk game dengan bangladesh. stop la bereksperimen bagai.striker kena tukar, midfield malaysia ramai pemain berkualiti. baddrol, wan zack, safiq, shakir shaari, gary steven, amar rohidan,s kunalan

  11. Ahmad Nabil says:

    top midfield : baddrol, safiq,gary steven robbat, wan zack .

  12. budakjb87 says:

    kite tggu je la aff nti camner…harap x jd mcm nie…

  13. Ahmad Nabil says:

    yang penting fokus untuk AFF suzuki cup. lepas habis je. panggil nazmi faiz mansor, baddri radzi (piya) ,manaf mamat, ashaari samsuddin, asraruddin putra, muslim ahmad,thamil arasu, izzat, irfan fazail, wan kechek cari kombinasi yg pelbagai untuk kelayakan piala asia.

  14. shamibid says:

    Kredit pd players sbb dh ada improvement. Aku rasa le jalan terbaik nak buang badi..semua player kena mandi air 7 mesjid,solat tobat & solat haja..ok

  15. Sentuhan Jari says:

    Ada satu cerita ni tak kurang enak nya, sedang Rudie keluar dari sebuah kedai di hujung Kampung tu..Rudie terpandang seorang gadis ni sedang berbasikal bersama kawannya .. sambil Rudie berjalan keluar Rudie makan Cokelat , Tiba- Tibaa… :'( Rudie tersadung batu lalu terjatuh.. Coklat Rudie tu mencurah-curah ke Ladang Gandum.. fuhhhhhh ..!! Jadilah Coco Crucnhhh !!

  16. abang nazri says:

    apende arr defend die bagi bola slow sngat kat apek…. apek mane sempat nk kejar bola tu.. bangang defend die..

  17. John Gonzales Jolzzlea says:

    keepor dan defender kedua dua silap…

  18. slipknot5759 says:

    what a nice goal

  19. encemboy syawal says:
  20. amirbinomar says:

    Lawo gol ni

  21. Ariff Magnus says:

    bro komen ko ni memalukan rakyat malaysia

  22. Ronaldo Kme says:

    Amar is better than shakir…

  23. troopers306 says:

    thanks safee walaupun frust game mlm td kau xmgecewakan. teroskan berusaha dengan lebih kuat. asahkan lg ketajaman mu!

  24. jhl1705 says:

    kesian kat gobal sume kutuk2 dia, HAPPY DIWALI RAJAGOBAL => PUIHHHH

  25. piji00 says:

    mcm ni punye kualiti ade ati nk mntak gaji puluh2 ribu?pui!!

  26. HIDcivic says:

    BAHANGONG!!!

  27. Aifaa Nazmi says:

    mesti aidil terbayang adi putra dengan rita rudaini.. hmmm , cedeyhhh

  28. trio tebet says:

    malon bodoh…!!!! bisanya memperkosa wanita indon

  29. Mohammad Izuwan says:

    What the fuck!

  30. darkmatter462 says:

    LOL

  31. Barathrum59 says:

    lol…

  32. MrZinma says:

    Safee is back

  33. Ghofor karma juniors says:

    malu yeee aku ade gol cam tuh…………?

  34. Muhammad Ukasyah says:

    nak wat camne kan? dah jodoh kene terime jer kan?

  35. are are says:

    kau bodoh. datang cari rezeki kt malaysia ngn merompak..bangang !!! aku yakin kau bukan islam !

  36. baicot0424 says:

    harimau malaya….itu di hindus bukan di malaysia… klo malaysia julukan yang pantas the donkey / ass…..si keledai

  37. Ahmad Nabil says:

    passing terabur, hantaran mengarut, shooting dalam kotak penalty pun buntu, hantaran silang main hantar je, chemistry low, midfield longgar. please datuk k.rajagopal. harap anda lihat comment saya ni, saya sayangkan team harimau malaya :-) . dalam 10 hari ni tak ada yang mustahil, macam kita ambil exam dalam kelas. last minit study pun takpa. do the best pemain harimau malaya. aummmm XD

  38. Besarr Punyer says:

    mimpi je lah untuk aff kalau cam ni.

  39. Zainal Abidin Zaini says:

    Kalau main x menang macam mana na vs spore nanti..silap2 ngan bangla pn k.o..pa bole wat squat rimau ni da ta gigi.. na mengaum x larat..saba je la…

  40. chosembang says:

    Rajagopal akn kata,saya tau pemain saya..

  41. chosembang says:

    Xprmen terlalu bnyk,ni le jadinya..bla slalu kalah,xkra frendly atau game sbenar,moral pemain akn jatoh,pnykg pun sme..

  42. kyssish says:

    looking for publicity faggot!!!

  43. MetalFanRider says:

    Selagi rajagopal jadi coach, mmg mcm ni lah jadinya..patut rajagopal tu di ganti org lain dah..lama sgt dia pegang jawatan tu..tapi semakin lama semakin sial!!! Cibai kau rajagopal!! Buta kayu punya coach..asyik tuka2 player jer dia tau..pemilihan pemain pun main hentam keromo je..bila kalah je, next game tukar player baru, bila kalah lagi tukar lagi, dan lagi dan lagi dan lagi..pakai lanyak je kau ni rajagopal kayu!! Cuba kau tgk Ho Kim Swee..steady je..mana ada sewenang2 tuka pemain?

  44. MetalFanRider says:

    Kalau mcm ni lah punya main, aku rasa masa depan Harimau Malaya semakin gelap. Peminat dah mula berkurangan. FAM sila ambil perhatian..tukar segera Rajagopal!!! Dia pilih player pakai lanyak je. Aku yakin muka2 ni akan digugurkan oleh si gopal ni dan ganti baru..tukar pemain dgn sewenang2..kombinasi baru nk jadi dah tukar baru..itu je modal gopal..apa nk jadi dgn team nih aku pun tatau nk ckp dah…mcm HAPRAK!!!

  45. barambangmugeng says:

    SAYA KENAL PEMAIN SAYA. ABAH KAU

  46. limimambo says:

    AIDIL BUAT TAIK, BERAK DEPAN GOL

  47. Candra Ilhami Romadhon says:

    jiahahaha pemaine Koplak hahahaha .

  48. muhd anas says:

    malaysia selalunya kalah…. biasa lah kalau kalah….

  49. limimambo says:

    DAH ELOK2 MSIA BLH MENANG LEADING 1-O… TIBA2 AIDIL BUAT TAIK… DIA BERAK DEPAN GOL!!!

  50. limimambo says:

    DAH ELOK2 MSIA BLH MENANG LEADING 1-O… TIBA2 AIDIL BUAT TAIK… DIA BERAK DEPAN GOL!!!

  51. jebatmalayautara says:

    yer la apa blh bt..sblm Game dgn H/kong,Dia bt game dulu dgn Rita Rudaini..kena henjut teruk kot dgn Rita..Pasai tu tendang Bola pun xlarat dah..Lutut Longgaq beb…Pengajaran..jgn Henjut sblm game..Lepas game lantak lah nk henjut smpai pagi pn x pa..hehehehe…

  52. jebatmalayautara says:

    Aidil..kamu x salah..sblm ni kamu mmg yg terbaik..ini semua bini hg pnya pasai..miang sgt.. Rita,lain kali tlg ler paham..jgn dok kuda kan Aidil time dia ada game..berkorban ler ckit utk Msia..naper x tahan sgt kerrr..awk puas ler ,tp tgk,padah nyer aidil yg dapat…Rita Rudaini Gohyang Gerudi awk mmg POWER..!!! mmuuahhHH…

  53. jebatmalayautara says:

    Coach x salah beb..Semua coach akn peturun kan ilmu bolasepak abis2san ..lain nyer terserah kpd player..kes aidil pun jgn salah kan dia..dia mmg terbaik.Tp apa blh bt sblm game dgn H/kong,Rita minta kuda kan dia dulu smpai game..that why aidil tendang bola x Larat..Lutut goyang taw..

  54. semak kepala says:

    gaha

  55. semak kepala says:

    aikk…x pa la…

  56. chosembang says:

    xperimen lagi ya aney raja..nti die jwb,saya tau pemain saya..ni la akibatnya..aduhai.

  57. badak tanpatanduk says:

    fynn jamal/ainan tasneem : saya kenal sayang sayarajagopal : saya kenal pemain saya

  58. TheZmysa007 says:

    hong kong pun x lepas g dh 2.think positif.bgs mistakes skunk sbb mereka akan belajar n x akan ulangi lg.aff bg aku h.malaya akan ain abes2an.wait n c

  59. sitiumaimah says:

    masin mulut aku HK dapat gol…Malaysia main tah pape.apex selalu reti je hantar sampai depan gawang lawan..pelik aku tgk player malaysia main sekarang ni…

  60. anakmalaysia1234 says:

    blah la aidil….!

  61. chosembang says:

    Bg ong kim swee plak..rajagopal bnyk alasan.

  62. MrRayyanMikhael says:

    aku masuk sini sebab nak tengok komen jer hahaha…ludah weiii jangan tak ludah nanti malaysia menang jilat balik ludah tu hehe

  63. loasergirafe says:

    macam budak darjah 3

  64. loasergirafe says:

    aku dekat sini sebab nak baca comment je

  65. loasergirafe says:

    malaysia selalu macam ni. bila dah nak abis game. mesti kalah. :(

  66. Mc Saiful says:

    Kesilapan Aidil Membawa Padah!!!

  67. sayuti79 says:

    Piala AFF ni malaysia kena turunkan team B.Team A dah hilang fokus.

  68. Anas Asyraf says:

    vietname thailand singapore indonesia game mereka sentiasa constant..Mainlah seperti seorang lelaki yang gagah tak perlu harap simpati daripada pengadil.Have endurance,keep presure,aggresiveness,agility,speed,physical,outermost technical & teamwork you can win bro

  69. helmi amy says:

    xpe aidil…belajar dari kesilapan ……

  70. rafiqros says:

    pa lar malaysia x bleh slah aidil dia x tau da owg diblkang

  71. 3753lee37 says:

    malaysia main cantik sudah..cuma malaysia takut na control bola lama n tkt dgn pihak lawan ja..kalo seorg pmain malaysia blh lepas dua @ tiga pmain pihak lawan malaysia pasti blh juara lg..

  72. KPMSI KOQ says:

    next game kna pkai side mirror…

  73. kan8502 says:

    bangkit bila tolak bangun la semula..Malaysia ttp dihati..

  74. cruelmael says:

    mcm ni ke defender…babi nye kembar ni….ntah cm ne la boley terpilih maen malaysia la ko ni…gaye cm star…tp maen macam pukimak!!!pemain harimau malangnya ni semua da mewah sangat aku tgk….tu la punca maen bola cm palat…..LEMAH DENGAN KEMEWAHAN !!!!! AKU HARAP BIAR KALAH LA PIALA AFF SUZUKI ni….PALA BUTOH !!!

  75. ketom bak says:

    2 2 bodoh..benti jela main bola..bangang nak mmpos..bdak skola lgi bagos dari korang..puihhhh

  76. Ahmad Nabil says:

    safiq free kick gempak la. piya tak gempak free kick tak jugak. sudut sukar dia boleh gol. suka gila dia main masa final piala malaysia.tak pelah tengok jelah macam Mana nanti AFF .harap penyokong malaysia penuh ke stadium. aku tahu moral pemain tgh down. bagi sokongan support team kita. Selamanya Harimau Malaya :-)

  77. capix14 says:

    Bodoh punya kembar!!!

  78. firdauzart says:

    MENGAKU BUAT SILAP, BELAJAR DARI KESILAPAN..AND MOVE ON, JGN NK UNGKIT2 LAGI DAH.. SYG HARIMAU MALAYA :)

  79. Yudhisthira Ramanaidu says:

    Nasib baik yang ni Friendly.. Boleh lar belajar dari kesilapan…

  80. Adam Ramlan says:

    apek sebuk dah nak kawen…aidil lak masih teringat rita ke….focus fokus bogus..

  81. izuwan186 says:

    Semua main tak fokus.mcm mane nak menang.

  82. thefatboyballoon says:

    wtf ……

  83. syed ahmadfirdaus syed says:

    prlukah kita tnjuk prmainan yg sbnar??sdangkan bnyak negara sedang mengintip kekuatan psukan kita selaku juara asia tnggara brbanding psukan lain….dgn prmainan sbegini psti agak mengelirukn mereka…seri dgn hong kong cma ksilapan aidil dan fahmi che mat jer…..ni bkn prmainan sbenar psukan malaysia….prmainan sbenar di Piala Suzuki nanti…tnggu dh lihat…..

  84. Emiratez1314 says:

    Hahahahaha….lol……. Stupid pig

  85. 17akim says:

    do you even lift bruh?

  86. tangan serong says:

    kesian…klaka…sedey…

  87. Ahmad Mat Din says:

    berlagak kononya macam pemain EPL..sebenarnya pemain Malaysia,lagak aje dan ego ajer lebih…

  88. adidmaniac87 says:

    tipikal malaysia..bile menang sume sayang, sanjung, ini bagus la itu terbaik la..tp bile kalah benci, maki, kutuk sana kutuk sini..kpd penyokong bola yg mcm ni..1 je..HAKKKKKKKTUIHHH!!

  89. khairija111 says:

    dari dulu lagi memang permainan bolasepak di malaysia ni tak boleh nak pi ke peringkat antarabangsa…contohnya game ni…baru friendly match..tp presentation mcm siye je…tp yg bagusnya cuma tak jaDI LAUK JE LAH

  90. Ahmad Nabil says:

    penuhkan stadium. gemuruh suara ¡¡¡¡¡

  91. Ahmad Nabil says:

    penuhkan stadium minggu depan. pemain negara kita perlukan sokongan. 3 tahun kita pegang asia tenggara. ada misi penting selepas ini untuk kelayakan piala asia. :-) selamanya harimau malaya XD Gemuruh Suara. kita boleh – 6ixth sense. .. aummmmm ~ fighting! !!!!

  92. izuwan186 says:

    Silap silap nanti lawan bangla pun kalah.

  93. Lanz Putra says:

    setiap orang ada kesilapan,,, kita sokong la bola sepak kita, tanah air kiter,, kalau kiter xsokong negara kita sapa lagi nak sokong…. kita doakan yang bola sepak kita makin maju dan dinasihatkan para pemain jangan lupa diri bila dah famous atau kaya,,, kadang2 kita lupa diri itu yg mengalami kekalahan,, peace””’

  94. MrFako100 says:

    Rita confirm LoL kan dier !

  95. TheBlackpurpleheart says:

    ya betul kita patut sokong pasukan negara kita tetapi adalah sesuatu yg tidak patut dibela atau menyokong kesalahan mudah seperti ini..mujur ianya perlawanan pershabatan jika ianya final? vs pula dengan indonesia….malu besar beb…mulut diorang dah la busuk bau longkang time diorang kalah..klu menang mudah camni,tak tau r…takkan nak bagi alasan setiap orang ada kesilapan????

  96. usoperis says:

    asyik brangan mna nk fokus

  97. shafareen afera says:

    bongok!!!!

  98. shafareen afera says:

    terbaek!!!!

  99. Terengganu Battleon Dragon says:

    Safee tanduk bola relek jer, keeper Hong Kong depor perut pa

  100. nazzboyzz says:

    bodoh punya jersey nom. 7 !!! bodoh !! passing bola macam maen ngan budak kecikk !!!

  101. axer banditz says:

    rukuk syukur lepas bagi hongkong gol..hahahaha

  102. Loh Yi Heng says:

    malaysia noob

  103. Lanz Putra says:

    btl gak tu…tp walau apa pun kiter tgk jer la nanti apa kesudahan pasukan kiter… peace!!!

  104. xdikenali100 says:

    klau bleh paggil balik muslim ahmad..dye banyak membantu dalam defend malaysia berganding dengan fadli shas…

  105. obiwanz8888 says:

    Sengallll

  106. Ahmad Nabil says:

    harap malam ini ada kualiti. 6- 0 apadahal.

  107. mohdzahari46 says:

    Dia kene buat pengakuan, knpe bleh jd cm ni.?

  108. TheSkullisher says:

    tu la…pemain bola ptutnya fokus kat bola…nk jadik retis kononnn

  109. azwan crouch says:

    Lebih baik serasikan pemain yang ada dari bertukar-tukar pemain..ibarat bertukar -tukar seluar dalam dalam jamban..pikir la sendiri rajagopal anak lelaki bangladesh

  110. fakarudiazwar says:

    Bdooo

  111. MarconeyJ says:

    Goblok, stupid, palui…

  112. benfyz says:

    apek n aidil tu pehal memalukan malaysia….

  113. faridaiman62 says:

    Bgi Roger Federer… Lgi bgus

  114. norhisyam14 says:

    Mcam mana nak skong klau main mcam tu

  115. DARTHBANEREVAN says:

    that defender was a complete idiot

  116. 47a4h96qokizf says:

    $35 for NIKE Shoes;sport jerseys $35 for Cucci Handbag; $14 for LV Sunglasses; $80 for Rolex Watches; ……..wqqshop. com—The Most Cool Shopping site !

  117. are are says:

    owh. indon tewas lagi kah? ngn msia? kesian luh ! hahaa

  118. Ammar Farouk says:

    both idiot

  119. Ammar Farouk says:

    indon gak akan pernah menang lawan malaysia… hahaha

Leave a Reply to TheBlackpurpleheart

 

— required *

— required *