Video Malaysia 1-1 Bangladesh [Persahabatan]

Malaysia vs Bangladesh 20 November 2012
Malaysia vs Bangladesh | 20.11.2012

Malaysia vs Bangladesh
Perlawanan persahabatan Antarabangsa
(Stadium Nasional Bukit Jalil, 20 November 2012)

Advertisement

159 Comments

  1. gbumsmile says:

    Match ni pkul bpe?

    • rajagopal bodoh says:

      Raja Gopal dan FAM memang bodoh.

      Bila kita pilih coach untuk olimpik kita mesti pilih coach yang
      dah pernah sampai olimpik

      Kalau nak world cup, coach yang dah sampai world cup.

      Malaysia tak boleh maju bawah Raja Gopal bangang ni.

      FAM sial dengan orang2 tua tak tahu main bola

  2. MrFako100 says:

    Lol ! Lwn bangla pon boleh draw??? . Smlm singapore lwn pakistan boleh dpt 4-0

  3. budakjb87 says:

    sekadar seri 1:1 je…kali nie aku slah kan rajagopukar pem

  4. zharifazwar says:

    Thai lwn bangla 5 0

  5. hazfae2711 says:

    draw ke?biar betik?

  6. akbarburhanuddin says:

    berserah je la pada AFF , selama ni ak sabar dgn result HK , thai harimau B …tapi kali ni ak tak boleh sabar , dengan bangla je pun !!!!!!!!!!1

  7. budakjb87 says:

    sekadar seri 1:1 je…kali ni aku slah kn rajagopal tukar rmai pemain utama pd separuh mase kedua…tukar OKS lg bgs la…

  8. azham1994 says:

    KO lar HM kt cup nanti..

  9. Ahmad Nabil says:

    aku nak buat demostrasi la dengan datuk k.rajagopal. nak kata pemain malaysia takde kualiti semua berkualiti. cuma apala yang rajagopal ubah kat team ni sampai pemain semua main macam haprak. kejam sungguh kau coach

  10. budakjb87 says:

    ngh bangla pn leh seri..mcm ner bile aff nti..sume slh rajagopal………

  11. Ahmad Nabil says:

    apalah ramuan datuk.k rajagopal untuk game lawan singapore nanti? harap kesebelasan terbaik negara dia turunkan. hopefully :-\ . main macam biasa la pemain malaysia. kalau tak puas hati taktikal coach kau bantah je bulat-2. macam team England. haha lol

  12. 17akim says:

    Malaysia main mengelabah . selalu sangat buat hantaran jauh lepas tu hilang bola. defend pun berterabur . kalau macam ni main aku rasa . kita takkan pergi jauh untuk piala AFF suzuki cup nanti

  13. axxel1899 says:

    malu betul! bangla main 10 orang lagi baru arrive kl awal pagi ni pun lebih agesif! player kita baru balik cuti kat pangkor main cam TAK MAKAN NASI! ada hati demand gaji tinggi konon, PTOOOOEY!!!

  14. badak tanpatanduk says:

    sebelas lawan sepuluh seri lagi…mmh..mmh..mmh..nasib baik lwn bangla..kalo lawan team yg lagi kuat mcm dr jepun ato negara arab…apelah nasib…corak permainan masih mcm dulu..sepatutnya seleps jdi juara aff lepas..team ni kene lagi develop corak permainan dia..tpi mcm tu jugak..bukannye kite semakin lemah..tpi team lain dah semakin kuat dan mampu menyaingi kita..firasat akulah aff kali ni mungkin thailand ato vietnam yg akan jdi juara..sori harimau malaya..gua sayang lu tpi main mcm ni sori

  15. Aiman Cody says:

    Ne ke team utama piliihan Datuk K Rajagopal,masa experiment dah nak masuk 2 thn dah, ne hasilnye,rasanye sama je mcm skuad first2 start.Lagi teruk kot.Selama ne rasa aku Safee,Matyo dgn Apek la byk tlg.Belajar la dri jepun dgn korea main hantaran pendek jer bergrk secara kumpulan….noob

  16. badak tanpatanduk says:

    konfirm terlepas gelaran juara aff tahun ni kalo mcm nilah care mereka bermain

  17. gbumsmile says:

    Cayalah Bangla..

  18. GosH831 says:

    senyum.. tak perlu kata apa apa..senyum.. tak perlu kata apa apa..

  19. axxel1899 says:

    RAJAGOPAL DEY THAMBI! POOOODAH CHITTT!!! 2 TAHUN EXPERIMENT BUKANNYA IMPROVE TAPI BIKIN SEMAK JE!!! KALAU DATUKSHIP KAU KENA TARIK BARU NAK SEDAR KE ?????

  20. shamibid says:

    Ayyoyopa…Datuk..Do u know where ur mistake is? The answer is PLAYER SELECTION. And please seek advice from Ong Kim Swee. Ur carier is over.

  21. lanzslumber85 says:

    bola pun nak kecoh… tak kemana hiburan dunia ni, nun orang palestine sana berjuang bagai nak mati

  22. muhamad hisyamudden says:

    esok semua bangla cuti peristiwa haha

  23. Cafergot Jr says:

    malaysia xleh main kat gelanggang sendiri…mesti hancowwkalo tournament pun sama, kalo main kat luar maybe ada harapan, tp aff main kat kl ni aku rasa sampai peringkat kumpulan je kot…

  24. azryianz saputra says:

    di mana saya lihat raja gopal membuat pilihan yang tidak tepat kalau di banding kan dgn pemain ong kim swee bermain lebih bagus dri senior

  25. azryianz saputra says:

    adil zaquan dan zafuan tidak seharus nya bermain untuk national team ambil lah pemain dari harimau muda

  26. azryianz saputra says:

    sepatut nya yang menjadi jurulatih national team bukan raja gopal tapi ong kim swee sebab beliau merupakan seorang jurulatih yg hebat

  27. azryianz saputra says:

    pemain malaysia mungkin tak pernah tengok you tube buka laptop buka you tube tengok mcm mana corak permainan barcalona dan real madrid di pemain malaysia boleh buka mata dan belajar

  28. azryianz saputra says:

    FAM PLEASE GANTI RAJA GOPAL SEBELUM TERLAMBAT

  29. Adry Andik Hakim says:

    AFF Suzuki Cup dimenangi dgn RG. Kalau tak ada RG, kita tak akan jadi skuad yg sedia ada macam sekarang ni. Jangan nak memekik je. Kalau nak komen , baik kau jadi jurulatih je. Kita mesti ada semangat Kebangsaan!!! Trust the coach, don’t lose your faith cuz MALAYSIA BOLEH!!

  30. azryianz saputra says:

    lanz ini kita komen pasal bola bukan pasal perang bangang kalau kau nak komen pasal perang cari lah tempat sesuai untuk kau nak komen bodoh betul itu pun tak tau

  31. Adry Aleto says:

    referee org india..

  32. azryianz saputra says:

    kepada peminat HARIMAU MALAYA jom kita semua salahkan rajagopal

  33. azryianz saputra says:

    malaysia memang boleh tapi anda diri anda boleh ke?

  34. slier81 says:

    ngan bangla pun seri…nak maki pn x sedap..tp serious, tarik diri la dr aff tu…org yg duduk dalam fam tu semua bodoh2 belaka

  35. azryianz saputra says:

    kepada adry aleto umur setahun jagung anda tidak tahu apa2

  36. shamibid says:

    Aku tengok semua team yg akan main diAFF nanti jauh lebih baik dri team kita. Mereka main taktik menyerang. Klu mlm ni kita main mcm bangla pun aku ok. RajaGombal ni asyik tukar org je. rasa aku le dia sendiripun dh menglan

  37. azryianz saputra says:

    RG VS ONG KIM SWEE siapa yg bawa malaysia menang 2 kali

  38. azryianz saputra says:

    andry aleto nadai tuak nadai nyamai

  39. azryianz saputra says:

    awak betul shamibid

  40. mohd ihsan says:

    ape-ape pom idup harimau malaya….jgn give up……

  41. azryianz saputra says:

    what the fuck man.

  42. azryianz saputra says:

    awak tahu apa malaysia memang boleh tapi awak boleh ke fikir fikir kan lah

  43. MrBoywunderSoccerAM says:

    BANGLADESH!!!

  44. azryianz saputra says:

    banglah boleh menang lawan harimau malaya ini dah kes teruk nie

  45. Man Akim says:

    Esok mesti Bangla cuti peristiwa… hahha :D

  46. azryianz saputra says:

    you right man

  47. eldeath94 says:

    Shame on us.. Afc cup hope they do their best!

  48. azryianz saputra says:

    awak memang betul

  49. azryianz saputra says:

    sepatut nya pemain malaysia harus menyerang bukan bertahan

  50. zali hashim says:

    buat penat ajer buat latihan

  51. azryianz saputra says:

    betul3

  52. azryianz saputra says:

    kekalahan harimau malaya di sebab kan bau ketiak pemain bangladesh

  53. azryianz saputra says:

    harimau malaysia memang hidup dkt hutan lagi sihat sihat dkt zoo pun ada juga wakakakakkak

  54. azryianz saputra says:

    tiger vs lion?

  55. azryianz saputra says:

    malas lah nak komen sama juga kalah tetap kalah

  56. shamibid says:

    Aku pelik lah..Masa lwn Arsenal tu punyalah hebat..Kenapa RajaGombal tukar yg lain.Oohh..Experimen..lupa plak..

  57. azryianz saputra says:

    mungkin kot

  58. azryianz saputra says:

    cuba lihat dan fikir sewaktu malaysia vs india malaysia beat india 6-0 pemain ong kim swee yg menjaring kan gol

  59. jinboro23 says:

    wei…aq tgk skuad malaysia macm xmen betui2 je…pas 2 safee n matyo kuar awl mybe sbb nk elak diorg injured…gary pun xmsuk…..nti mse aff mybe coach RG akan senaraikan gary n shafiq kt tgah…

  60. capiloton says:

    last friendly game lawan bangla ni pun mau buat eksperimen lagi ker? mana apek, asarudin dan lain2.. sengal betol la rajagombal..

  61. MyDcell says:

    bagi pendapat aku,rajagobal dh tak berapa nak releven….corak permainan x meningkat,passing still lemah,architect xstrong…kene cuba amik coach europe,serapkan tektikal yg lebih bermutu…

  62. Khairul Faizal Ibn Pa'ee says:

    dah pernah buat sebelum ni…

  63. Khairul Faizal Ibn Pa'ee says:

    Fadhli Shas je main bagus..

  64. Khairul Faizal Ibn Pa'ee says:

    giler lah bangla..punya ramai supporter dia…

  65. pdnete says:

    persahabatan … elok simpan player dari injured … setakat ni rekod kejohanan K. Rajagopal baik 1 Sukan Asia – layak Pusingan Ke-22. Juara Sukan Sea 2010 (Kim Swee ambil alih lepas Dato naik pangkat jadi rulatih kebangsaan.3. Juara AFF Suzuki Cup 2010yang GAGAL hanya kelayakan Piala Dunia 2011 kalah pada Singapura (Pusingan 2)masa tu sibuk nak turunkan team terkuat jumpa Arsenal kalau tak silap … akibatnya Aidil injured

  66. lee Hyun says:

    ?? dun know wat to say… wait n tngok ahad ni. . .indon vs cameroon seri tw . . .

  67. umoe123 says:

    byk sgt experiment line up bru……mna nak dpt kserasian kalo asik2 tuka~…1st half vs arsenal dlu maybe the best lineup at da moment kot….

  68. 4tunebooster says:

    মালয়েশিয়া আবার চেষ্টা করুন …

  69. TheMrpepaya says:

    SEDIHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

  70. lubokcengal says:

    kah..kah..kah..lawan bangla main 10 orang pun tak boleh menang..memang bodoh punya team…

  71. TheSkullisher says:

    alamatnye jahanam la AFF ni…takde semangat aku nk tengok malaysia main

  72. TheSkullisher says:

    ni kat bangla ker malaysia? hahaha

  73. nazrinramli says:

    Ultras Bangladesh lagi ramai dari ultras malaya, cano? Di stadium keramat kita pulak tu. Sedih~

  74. randominitializer says:

    yay Bangladesh! bagher bacha!

  75. shamibid says:

    Difahamkan ramai players d simpan utk 1st game AFF.Hope so..Aku hrp supporter Msia ikut lh contoh supporters Bangla bersemangat yop..

  76. jasfarhan says:

    free header kakak ko..sengallll

  77. khairul conmanrover says:

    Salam shabat2 sume youtube d malaysia,dri mmbazir bli tiket bola spak AFF yg akan dtang ni,ada baiknye kta DERMA kpd saudara islam kita d palestin yg sdg berjuang dan d tdas oleh rejim zionis,klau p skong malaysia pun xda maknanye,lwn team mat bangla pun bleh seri,apa ke jadahnye???????????????????????????

  78. kengilertwanichjind1 says:

    17 November 2012 thailand 5-0 banglades

  79. Rawe Rontek says:

    Tapi satu hikmah bila kita dah tau siang2 Malaysia jadi team belasahan Myanmar, Laos, Thailand, Indonesia, Singapura, Vietnam dan seri dengan Filipina ialah kita tak stress kepala hotak. jadi dapat tengok dengan aman kekalahan demi kekalahan Malaysia wow bestt..

  80. cruelmael says:

    PALA BUTOH HARIMAU MALANGNYA…..

  81. Rawe Rontek says:

    FAM tolonglah gantikan Rajagobal dengan Ong Kim Swee yang jauh lebih baik. Ong KIm Swee walaupun rajagobal ambil player dia masih mampu muncul juara Piala Newspaper tau. Ong Kim Swee..Ong Kim Swee…Ong Kim Swee..Ong Kim Swee

  82. Rawe Rontek says:

    Berikut adalah ramalan keputusan perlawanan Malaysia dalam Piala AFF nanti- Malaysia 0- Singapore 3, Malaysia 1- Laos 2, Malaysia 1- Indonesia 3, Malaysia 0- Vietnam 3, Malaysia 0- Thailand 3, Malaysia 1-Filipina 1..ok dah puas ati. jadi ama-samalah jangan kecewala ye da nasib Malaysia tertera macam tu.

  83. Ahmad Nabil says:

    ong kim swee komen sikit tu lu punya abang k.rajagopal. banyak buat pemain malaysia rosak. aku tak tahu nak kata apa dah

  84. 101Shahid101 says:

    Wow A Draw is actually a good result for Bangladesh. They need to continue to play at this level and by playing at this level players will gain valuable experience thus improving as a team and players individually

  85. Ahmad Nabil says:

    video malaysia vs arsenal aku rasa malaysia main lagi cantik. seimbang setiap posisi. gary steven robbat tu pandai kelirukan pihak lawan tapi asal dia tak main macam biasa. -,-

  86. Ahmad Nabil says:

    kalau pemain malaysia rasa taktikal tu lebih serasi dengan corak permainan malaysia ketengahkan. jangan biar taktikal merapu datuk k.rajagopal terus berleluasa. -,- . habis rosak pemain malaysia. taktikal dia semua pelik-2. harap ada hasil k.rajagopal. -,-

  87. Ahmad Nabil says:

    wan zack, gary steen robbat, khairul fahmi dan lain-2 first eleven tak main. rajagopal suruh diaorg gi tengok cara permainan eropah la tu. malaysoa sesuai main cara manchester united atau arsenal

  88. Ahmad Nabil says:

    wan zack, gary steven robbat pernah main kat liga slovakia. mendapat pujian dari luar negara. skill individu ada, shooting, passing short long bagus, dribble (penting) . praktikkan ong kim swee ajar apa kat kamu. k.rajagopal dah gila. habis rosak budak-2 ni. -,-

  89. Ahmad Nabil says:

    safee sali shooting dia gempak tapi takde pemain malaysia yg mampu lorong kan bola kat dia. midfield malaysia harus main peranan. safiq rahim, gary steven robbat, wan zack, s kunalan / baddrol bakhtiar boleh memainkan peranan.apa yang ada pada amar rohidan sehingga dia diletakkan sebagai pemain utama malaysia. ada lagi bagus la dari dia

  90. Ahmad Nabil says:

    midfield kalau tak serasi takde chemisty memang tak jalan la kerja. rosak terus la. tengok la k.rajagopal buat apa sampai midfield main punyalah teruk sedangkan pemain midfield disenaraikan malaysia semua top-2. tengok real madrid, barcelona. malaysia boleh terapkan sedikit pemainan mereka. walaupun mereka semua berkelas dunia. wan zack, gary, safiq rahim, s kunalan /baddrol bakhtiar kena main cara pantas / agresif . main total football.

  91. Ahmad Nabil says:

    aku sayang team harimau malaya. usaha dari akar umbi dengan ong kim swee asah pemain muda dengan cukup cemerlang sampai dapat pujian di singapore. sampai main peringkat senior haprak permainan diaorang. aku sedih gila beb. malaysia ramai pemain berbakat. tapi kalau taktikal tak kena dan pemain tak boleh terapkan. janganlah paksa. coach cuma laksanakan tugas. tapi pemain yang buat kerja. please coach. malaysia boleh main piala asia 2015 dan aku yakin dengan pemain muda malaysia yang ada.

  92. TheOtromenseven says:

    Jangan jadi penyokong talam dua muka.. Bila menang dipuji kalah dikeji..

  93. Aiman Cody says:

    Skuad skrg la tak bgs…setakat menang AFF Suzuki apa benda,Kita sepatutnye dah bersaing merebut Asian Cup.Bagi aku je la coach susah sgt ker.Setakat 2 thn experiment tak berubah langsung.Pemain kebangsaan tak consistent sbb corak permainan mudah dibaca.Taktik K.Rajagopal menang AFF dah tak boleh pakai lagi negara lain dah tau..LOSER

  94. Aiman Cody says:

    Bru 1 malaysia…pemain malay,india and coach cina.

  95. Ahmad Nabil says:

    wan zack main lawan UAE. cantik assist dari gary steven robbat

  96. OneToFive Zr says:

    Keeper budak lagi tu

  97. Gakkykung says:

    +555555 thailand 5 – 0 Bangladesh +5555555555555555555555555555555555555555555555555555555555

  98. Gakkykung says:

    +555555 thailand 5 – 0 Bangladesh+55555555555555555555555555555­55555555555555555555555555555

  99. cbrvrs says:

    Ni mcm nak pertahankan Juara…. Lupa kan saje ye….

  100. capix14 says:

    Penuh sek bangla haha

  101. Izam Isa says:

    mungkin Malaysia sembunyikan kekuatan sebenarmungkin pemain Malaysia takut injured mungkin jugak ini bukan skuad utama yang akan bermain menentang Singapore nantiatau MUNGKIN petanda awal Malaysia akan kalah semua game di Piala AFF

  102. Smiling Sukri Husin says:

    Coach kita tak abis2 nak buat eksperimen…

  103. izuwan186 says:

    Bangla pun tak boleh menang.semua pemain bangla bukan professional.mcm mane nak improve ranking.

  104. izuwan186 says:

    Bangla pun boleh scored.ha ha.

  105. izuwan186 says:

    Go go bangla.

  106. izuwan186 says:

    Sepatut boleh belasah bangla.yg ni bangla boleh scored.mcm nak improve.sedangkan thailand boleh belasah bangla 5 -0.harimau malaya wake up.

  107. munawan89 says:

    pentas antarabangsa Puih!!!!!!

  108. Smiling Sukri Husin says:

    Rajagopal bukan setakat tak berapa dah… dah tahap gaban bangang!Aku sampai sekarang tak faham, kalau player Sepanyol majoriti dari his top clubs, tp di national team hanya 2 (Shahrul Idlan Talaha & Khairul Fahmi) yang terpilih dari team yang menang 3 piala.

  109. MyDcell says:

    btul2,aku sokong…aku tgk combination x brape ngam,xde sefahaman,so xde create moves yg cantik…tu sebab kurang create chances…kalau x create chance,camne nk dpt gol…aku xmau komen merapu2,ni cuma pendapat aku la..sbb aku sayang dgn malaysia, player pun bukan teruk sgt,cuma tektikal xde, tengah lemah, payah nak create peluang..hmmm xtaula nk wat camne..

  110. MyDcell says:

    btul2….siap dh pg bercuti kt pangkor lg…dah ilang penat dh pun…seri jgk dgn bangla..kkkkkkkkk

  111. MyDcell says:

    btul2..malaysia mmg suka dok main longpass,masalahnye kalau tepat xpe jgk,yg terima bola kalau bola lekat kt kaki xpe jgk,baik main mcm myanmar,short pass,laju,kreatif,pemain malaysia pun boleh wat short pass yg cun,cuma tektikal rajagopal ni semacam haram…dr defense pass trus sampai striker…midfield buat ape je..

  112. MyDcell says:

    Tapi aku yakin Malaysia bangkit time tournament betul2 nanti…dari dulu tune dia camni…tp xtaula kalau x bangkit2…

  113. sYehHoa says:

    dafuq~!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  114. kushidoo says:

    THAILAND 5-0 BANGLADESH HAHAHA

  115. Md Faiz says:

    Hahaha buat lawak betol . Aku salahkan RG doh sampai da xleh tengok muka dia smalam sakit aty . pegi masukkan/kekalkan pmain2 haram jadah entah pape mcm amar , zubir , n baddrol hancor permainan . Khyril tu mmg superb masa digandingkan ngan safee n shahrul sampai safee n shahrul digantikan ngan pemain2 haram jadah xde persefahaman hancur khyril yg superb pun xdpt nak wat pape . Lgi satu piya tu da lama n ramai org pertikaikan xnak gak bg msuk ego je RG .

  116. Md Faiz says:

    Harap2 betol r apa yg dikatakan oleh RG ni sume taktik nk simpan taring sbenar bagai lah . Nak sangat pecaya bende tu betol tpi masalahnya bru2 ni dia kata sy xjanjikan kejuaraan plak lepastu bru2 ni kene sound ngan sultan teros kte 2perlawanan friendly terakhir sblom aff nk tunjuk taring yg sbnar tapi tup tup taing haprak amar rohidan engko . Memang awta putar belit . Pasal dia satu malaysia boleh kene sakit mental .

  117. Md Faiz says:

    Hhahaha cayalah bangla

  118. pyanpein says:

    sekarang kita nilai brapa harga yg patut untuk pemain kita yg sebenar….RM6 JUTA…depan tiang gol pun x gol… ada hati…pemain terlalu pro da…main tahap dunia gitu…AFF cup ni xda la bagi pemain kita…mereka nak WORLD CUP…perghh

  119. asmidadzul says:

    Kalau dikutkan hati,siapalah yg boleh terima kalau harimau malaya kalah..kalah pun kalau main macam barca,oklh jugak,ni x main mcm budak kpg ku mainlah..malu…main mcm ni xpatutlh byr jutalh.

  120. yinhar12 says:

    wah orang bangla tak rugi datang stadium amik cuti dari jual karpet kat pasar malam.team depa seri :P

  121. anas7624 says:

    lam Surat khabr c.ck

  122. Zainal Abidin Zaini says:

    Rimau ckap jaringan ta pting..janji mnang..apa crita ngan bangla. Pn ta bole bet..hidup rimau…

  123. akbarburhanuddin says:

    ranking tidak penting , emmm ..itu alasan FAM …

  124. akbarburhanuddin says:

    kalau 2 game pertama result tak meyakin kan , patut rehat kan raja bagi Ong ambik alih …

  125. MrGameover331 says:

    AKU SOKONG 110% BRO…..SAUDARA KITA DI PALESTIN PERLUKAN BANTUAN……JANGAN LUPA BOIKOT BUSINESS YAHUDI…..

  126. Ŗèźä Ŋũģřãĥå says:

    KITA DRAW HANYA KARENA BAU KETEK PEMAIN BANGLADESH, WHAT A SILLY EXCUSE LOL!!!!

  127. eckwan109 says:

    Tetap INDONESIA the best

  128. counterstrike141 says:

    alah kita tunggu jer lah AFF nanti..xpe sabar jer lah every body…malaysia pasti akn jdi juara kli ini juga..

  129. razyiierolland says:

    i didnt know malaysian are racist!

  130. 4tunebooster says:

    harap yg terbaik jela aff kali nih…bagi aku persiapan utk aff kali nih cam kelam kabut je…first 11 RG cam x menunjukan apa yg RG arapkan..aku arap Msia nyer gameplay lebih variasi lagi n tak monoton..kalo tak game kite mudah dibaca n dipatahkan lawan..kena ada byk set of gameplay..kalo plan A x jln guna plan B plak n setrsnya..kena kreatif…Midfield kena kreatif mencipta ruang n peluang kat striker kalo x, amik ronaldo jd striker msia pon x leh nak buat ape..

  131. 888FOAD says:

    owner Youtube ,Google Inc.,Facebook adalah Yahudi bro. Cuba google dkt internet Jews owned company…

  132. leeyas lee says:

    go malaysia………..harimau malaya

  133. Mohd Izzat Farhan says:

    x pe, ni friendly je….tgk je kat piala aff nanti

  134. kimloh21 says:

    korang ni xpk ke ni kn skuad exprmen bkn btl2 pon..safee kuar fakri masuk,safiq kuar badrol msk pndek kta star gnti star..nnt kt aff suma star bgabung msti mntap gla..

  135. Mika alif adzani says:

    just wait 1 december. Indonesia Vs Malaysia!! The rivalry never end!!

  136. muhammad shamil says:

    SALAM, SAYA ADA MENJUAL ALAT SIGNAL KING YANG BERUPAYA CONNECT INTERNET WIFI SEKITAR ANDA SEJAUH 2KM*IANYA JUGA CONNECT WIFI YANG MEMPUNYAI PASSWORD ANDA TIDAK PERLU LAGI UTK BYR BIL INTERNET SETIAP BULAN DAN NIKMATI PELBAGAI PILIHAN WIFI MENGIKUT KESUKAAN ANDABERMINAT BOLEH TEMPAH SECARA ONLINE MELALUI SAYA DENGAN HUBUNGI 011 29455101(SHAMIL)SILA LAYARI BLOG SAYA UTK MAKLUMAT LANJUT:PENTAWIFIHACKING.BLOGSPOT.COM

  137. madwolf86 says:

    Merepek… kad kuning aje??? tu patot kad merah… lawan ngan under20 pon takleh menang… kental!!!

  138. Peaceforsure says:

    aku bangang lah dengn team malaysia ni..apa guna liga super kalau pilih pmain tak form utk wakili malysia???amar rohidan, muhymeen, badrol dah tak firm dgn kedah.Safiq pun agak kurang prmainannya berbnding dulu..mat yo pula saya rasa lebih baik main wing kanan..defence pula dah tak kebal mcm combination fazli shaas dan ahmad muslim..aidil bagus tapi tak sefocus ahmd muslim..indra putra, piya,dan seorang g pnyrng dari klantan(sya lupa nama) semua on form musim ni tak terpilih…jadi apa guna mai

  139. Peaceforsure says:

    main mati matian utk klub klau dah tak trpilih utk negara?? liga super useless

  140. adi gembelelit says:

    tunggu besok malaysia di bantai lagi sama INDONESIA,,,bravo INDONESIA

  141. Suria Prakasam Ganga Durai says:

    Harap next game harimau malaya buat terbaik untuk penyokong malaysia. hero kalah dulu, nanti kita yang juara

  142. gazzalee127 says:

    We want Ong Kim Swee..

  143. Mohammed Azhar says:

    Kata harimau..lwn dgn pasukan Bangladesh tak boleh menang..buat malu aja..hahaha..kemarin kalah sama Singapore 3 telur..ni nak katakan..pasukan malaysia boleh juara..Jgn mimpi..hahahaha….

  144. SampoernaSingapore says:

    Tak payah tgk kat aff. krg mmg kalah pon.. dgn bangla krg kalah apelagi singapore… Ahahahaha

  145. novirizki78 says:

    kk

  146. izuwan186 says:

    Rasa harimau mcm akan kalah lawan laos dan indonesia.mcm ada naluri.

  147. ZahedAlex says:

    malaysia busuk. haha. hidup bangla!

  148. nabila rizuan says:

    kepale hotak kau malaysia lwn laos 4 -1 tau g mampos kau punya naluri jgn doa kn benda yg tk baik mkn kau nti

  149. nabila rizuan says:

    kepale hotak kau malaysia lwn laos 4 -1 tau g mampos kau punya naluri jgn doa kn benda yg tk baik mkn kau nti

  150. Md Faiz says:

    Hahahah tengah syok malaysia kalahkan indon n berjaya ke semifinal aff tbe2 plak muncul video ni hahahaha bapak xleh belah bangla

  151. zRenz96 says:

    salam 2-0 … ekekeke

  152. zRenz96 says:

    naluri kau sampah , baik ko bunuh diri.

  153. lolo70068 says:

    luaskan kuasamu bangla..kah3

  154. lu dae says:

    all bangladesh comes here….

  155. mohd mahmood says:

    Bangla kat Petaling street lagi bagus main bola hahahaha Bola kocek

  156. Muhd Shafique says:

    Reza nugraha awak adalah seorang manusia yang hati busuk.

  157. Travis Banner says:

    Haha bodo je seri bangla main lagi bagus tengok kat fifa ranking bangla lagi bagus drpd kite bravo bangla bravo

  158. Coolmoob223 says:

    Malay motherfucker go die you black dogs

Leave a Reply to capix14

 

— required *

— required *