Video Malaysia 0-3 Singapura Piala AFF Suzuki 2012

Malaysia vs Singapura - Piala Suzuki AFF 2012
Malaysia vs Singapore 25.11.2012

Malaysia vs Singapura
Piala AFF Suzuki / AFF Suzuki Cup 2012
(Stadium Nasional Bukit Jalil, 25 November 2012)

Advertisement

171 Comments

  1. motmukriz says:

    msia arini cam fucker!

  2. cbrvrs says:

    Haha terbaek Lions….. Man Canai 3 kosong mari sini

  3. MrFako100 says:

    Sharil Ishak A.K.A Captain Mavel

  4. TaRunaX says:

    padan muka Raja Eksperimen… org tgk MATCH FITNESS bukan tgk 2 thn dulu nye performance…mana dia team menang treble PIALA MALAYSIA aku bukan org kelantan… tp aku rasa kalau KELANTAN lawan team AYAM MALAYSIA ni mmg kantui team Gobal ni taktikal hancus… sah sah team singa tu tinggi2 yg dok main batu seremban dan hantaran jauh melulu dan taktikal dua thn dulu pasai apa… org dah leh baca lah Prof Goballll

  5. TaRunaX says:

    mmg bangang never learnt.. asyik kenal pemain je alasannya… kamon la FAM antara KPI coach adalah ranking FRENDLY laaaa…. nah skrg awat tak PANIK mangang

  6. Kelate Kid says:

    rajagobal bodoh

  7. shamibid says:

    BUNYAMIN,AZMI MUSLIM,AMAR ROHIDAN X PAYAH MAIN.GANTIKAN DGN GARY,ZUBIR & ASRARUDDIN PUTRA.MAHALI JSSULI IS THE BEST.HAZWAN BILA NAK MAIN?ANNEY GIPAL JGN EGO. ONG KIM SWEE 100 TIMES BETTER. ADA FAHAM?

  8. soeryo83 says:

    Why?????????

  9. soeryo83 says:

    RajaGombal!!!

  10. Tak Takut says:

    LoL…!

  11. Tak Takut says:

    Haiobat2 mari beli obat..LoL

  12. Tak Takut says:

    42 years old can still score against the champions..!! Now thats amazing…!! LoL

  13. farahiz76 says:

    Keeper malaysia tangkap angin…keh keh 3 kali angin bola terlepas masuk gol…

  14. slier81 says:

    padan muka rajagopal..ego sangat..budget bagus…sulatn pun sama la..bila entah nak blah dr fam

  15. murni ain says:

    Kita tgok games sterusnya plak?tkut2 ada perubahan plak

  16. fie fiey says:

    kita tengok perjalanannya.. kononya hero akn kalah dulu.. then juara… amin..

  17. 17akim says:

    0:24 bunyamin (5) patutnya buat offside trap ..

  18. okta indra says:

    hero yang kalah 1-5 dari INDONESIA yaaaa? HAHAHAHA . malaysia the freak country !!! FUCKKK

  19. thanaanant says:

    ถ้าเจอทีมไทยสนุกแน่

  20. zarusky86 says:

    Only In Malaysia you can see there are more opposing players than defenders in the penalty box. No, it’s not even an offside trap. We need a new coach, and over half the players shouldn’t be in the team. How embarrassing that such a small country with lower population could beat us. Please don’t give me naturalisation as a lame excuse. A good team should be able to beat any team regardless where their players originated from.

  21. aleshaafieqah says:

    Akibat bongkak. Tak nak dengar keluhan rakyat. Nah inilah padahnya. Asyik2 expriment. LOL….

  22. chosembang says:

    setuju dgn tarunax!ramai lg pmain mlsia yg berbakat..

  23. hacks810 says:

    keeper2. .

  24. Rian Sugandi says:

    Fuck of Malayshitttttt…..\m/

  25. Rian Sugandi says:

    fuck off malayshiitttt…\m/

  26. Rian Sugandi says:

    Fuck off Malayshittttttt……\m/

  27. cbrvrs says:

    Khairul tenaga nak pakai buat kahwin lah… tu pasal poyo kakakakaka…. Go Lions frm Johor FANS ..

  28. cbrvrs says:

    Old is Gold…..LOL Man canai 3 kosong bwk mai….. Cepat sikit Lapah ni

  29. pouco20 says:

    mengaum la sngtttt…..haha…apa pn gudluck je la buat pasukan malaysia…nothing to say da….haha

  30. zaraiul4635 says:

    Bila klh dihina,ble mng puji sampai ke bintg…bdh!!!!!…adt permainan la….nk mng je main sorg2 compem mng….bodohhh mcm mengarung bak kte ustaz azhar…bangkit harimau mlaya…..!!!!

  31. MultiXperiaX8 says:

    Cuba buat friendly Malaysia lwn wakil sekolah ke..

  32. pouco20 says:

    kalah menang adat petandingan..anyway harimau malaya ples do ur best for the next game…da ramai orang nak hentak kepala ni…haha…

  33. indra christian says:

    malaysia fuck!!!!

  34. PeNcIL BoX says:

    apa ke bangang defend dk kat bwh srg2 tu,,bengong,,

  35. Raven Claw says:

    aney gobal makan rasua ka bengap abadi ka

  36. cyskaz says:

    Go to HELL Malayshitt..!!!!

  37. kasih041 says:

    singapoe serang mal ada 5 org turun lyn malas nak turun

  38. akbarburhanuddin says:

    Malaysia kalah bermaruah , at least kita tak pakai import !

  39. pokwanTV says:

    wakil skolah mane2 je la….

  40. pokwanTV says:

    yups..jgn nak mcm2 alsan dan mengharapkan nasib jer..huh

  41. Muhd Hazmil says:

    walauapapun hidup harimau malaya !!!!!!

  42. razyiierolland says:

    @akbarburhanuddin alasan kau boleh kasi lagy bgs tk? import2 nie sume da basi.

  43. Rita Noel says:

    ..pernah berkelana di Indonesia, hebat..!

  44. mohamad haslan says:

    biar kalah fight,jgn kalah teruk!….tp mlm td mlysia kalah teruk…teruk btoi le..ubah stratgi la..gunalan keluar kn la..xguna lnsung….

  45. chell maruah says:

    weak

  46. irud nassution says:

    malaysia banyak cakap laaaa…tak imbang lawan SINGAPORE. :D

  47. Tele ActionTele says:

    Sya harap selepas ni harimau menganas la ye. CUBA LAGI….-

  48. Tele ActionTele says:

    Muah Malaysia

  49. TheSkullisher says:

    spatutnya malaysia kena tukar corak permainan…sbb mereka dh masak dgn cara bermain dalam liga malaysia

  50. umoe123 says:

    cmonla…simpan kutuk2 korg kat HM utk next gme result ok..ofcoz dorg men xbgus smlm..tp korng menyalak mcmna pon xkn ubah result yg lepas pnye…looking foward 2 da next gme lg pnting…ilek udah..HM kalah o menng, dorg still owez try da best ok..gludlck HM :D

  51. umoe123 says:

    yup HM used to defeat this singapore line-up on june friendly match…4months ago..what happen actually in that short 4month interval?..prhaps they loose each chmistry during super league n Mcup??…cmon HM!

  52. mohdfaizalmfmy says:

    Sepatutnya rajagopal panggil nazmi faiz utk mengerakan jentera tengah…permainan safik dan amar mudah dibaca..semoga nazmi faiz n skuad ong kim swee akan lg maju dari skuad rajagopal…idup harimau muda…

  53. azim naufal says:

    memalukan..hari tu alasan ketiak player bangla berbau..ni ko ckp xde import lak? itu hak diorang.nape malaysia xbeli je pemain luar tukar taraf warganegara??xkan xde duit kot..saman da byk kerajaan makan…..dr awal lg kalo peruntukan untk bola ni derma kat palestin lg bgus.xkemana bola malaysia ni..hampeh

  54. mohdfaizalmfmy says:

    Nape rajagopal xnk panggil nazmi faiz…apa guna kalo ada pemain berbakat tapi xnk gunakan…ketara betul skuad rajagopal ngan skuad ong kim swee..skuad ong kim swee main kelas asia n dunia…skuad rajagopal…ermmm..nothing to say lah…permainan safik n amar mudah dibaca lwn..kesian safee kena amek bola sampai bwh coz arkitek tengah xreti buat keja…

  55. mohdfaizalmfmy says:

    Salah hantar skuad bro…sepatutnya harimau muda yg main..sbb diorg lg best dari skuad harimau malaya…

  56. Izham Kamal says:

    semangat tinggi + kemahiran tinggi = selalu menang (selalu la..walaupun bukan tiap2 kali, kan)…..ok, back to school, apa skill bola sepak? apa tahap kemahiran menyepak, menghantar, tahan bola dn lain2… tak yah cakap pasal score gol lagi…sekrang kita nilai sendiri dalam 90 minit…apakah tahap skill diorang? atau ada tak korang kenal sapa2 kawan korang yang main lagi terer?aku yakin memang ada..

  57. mohdfaizalmfmy says:

    Skuad yg ada nie mungkin yg terbaik buat rajagopal…tapi xsalah kalo diadun dgn pemain2 muda..buat fam xsalah kalo diambil seorg pakar taktikal dari negara luar..taktikal malaysia nie dah mudah sgt dibaca…depan ke tengah..tengah ke belakang..tue jealah corak pemain malaysia..kita xbleh nak salahkan pemain 100%…corak dari jurulatih jgk perlu diambil kira..betui x??

  58. heru sutanto says:

    tuan rumah kok bise kalah telakkk,,,,,mungkin harimaunya giginya ompong,,,hee tp santai sob,,,gua suka lagu2 malaysia zaman duluuu,,,,pissss

  59. Izham Kamal says:

    tgk statistik perlawanan lah bro…ada sbb orang marah..bukan setakat tgk match, peratus penguasaan bola…mesti tgk juga berapa kali cubaan mengelecek+ berapa kali success, berapa kali buat hantaran yang berjaya…berapa lama dapat hold bola dalam kawasan lawan…aku ada tgk permainan laos vs indonesia..gaya permainan hantaran rendah lebih berkesan…too much error team malaysia buat..ini punca2 orang marah..bukan soal loyalty..

  60. mohdfaizalmfmy says:

    Haha…mungkin harimau malaya terlalu yakin…apa pun jiwa aku tuk malaysia..

  61. Md Faiz says:

    hahah baju dah cantik tapi maen .. xsecantik baju .. segan siak .. pg bg amar rohidan maen lama2 dlm kesebelasan utama itu lah org plg xguna xde fungsi nampak benor bodonya gopal …. alex last2 dia nk bg masuk … lepastu xsenaraikan pmain2 yg tengah power skarang ni mcm indra putra , piya n farhan … untuk kepentingan harimau malaya gak … tpi nak ego jugak … laa ni da xde istilah lalang2 lagi daa … pasal rajagopal da buat betol punya taik …

  62. Izham Kamal says:

    ok..tapi dari segi skill pemain nampak rendah…dan tak bijak..bola sepak ni ada seninya..

  63. Md Faiz says:

    coach chelsea tu walaupun pernah bawak satu kejuaraan untuk chelsea tapi disebabkan chelsea skarang maen agak merundum dia terus dipecat …. so nak tunggu apa lagi … pecat rajagopal n fam tu skali … pde mulanya org dok anti gopal n fam aq wat bodo je sampai aq sedar kebenarannya bru r aq sokong … mmg bodo spe dok reply kat aq ko cakap pandai r maen tengok .. tak open minded nye penyokong …

  64. fizzki says:

    hahaha,, terlalu sombong kau malingsia,, hahahahaha

  65. troopers306 says:

    defence malaysia macam celaka! sejak aidil, bunyamin dgn azmi muslim masok jahanam pasukan malaysia!! mna back 4 yg dlu.. fuckup!

  66. flip71824 says:

    42 tahun tapi tetap berbisa ! Best striker in the region !

  67. flip71824 says:

    Shaiful esah punya crossing tepat mcm peluru berpandu !

  68. flip71824 says:

    Shaiful bola tepat mcm peluru berpandu !

  69. Arpeggiosification says:

    singapore dah biase ngn permainan msia sejak masok msl

  70. lidyasyam86 says:

    tukar jurulatih.. taktik rajagopal dh x boleh dipakai. fam kene cari jurulatih yg berpengalaman.. pemain pon satu, semangat la skit. wakil negara tu.. xde semangat lamgsung. bile stadium kosong, ckp xsokong mlysia. bkn xnk sokong, main mcm ape ntah. sakit hati tgk mlysia smlm. bengang tul

  71. atuKxCool says:

    I STILL proud to malaysia. Go harimau Malaya!

  72. sontoloyo3 says:

    azmi muslim sama amar jambu woo.. main mcm pondan

  73. sontoloyo3 says:

    apek2 sejak dpt awek baru kau mcm ayam la

  74. lamboginiyaya says:

    Malaysia lemah betul macam kaki ayam.haha….

  75. asmidadzul says:

    sudahlah kalah..main pun sakit ati tgok..mcm xpandai main plak.

  76. asmidadzul says:

    Malysia vs singapore:malaysia pondan lawan lelaki sejati singapore.

  77. asmidadzul says:

    Tengah malaysia mati..xbrgerak langsung.

  78. mohdfaizalmfmy says:

    Kita xperlukn rajagopal lg…kita perlukn skuad yg betul2 mantap…perlukn jurulatih yg bleh pelbagaikn taktikal…bukn satu jea cara serangan…cara bertahan pun serupa bdk skolah…apa lg dgn arkitek tengah…mcm bdk baru main bola…

  79. mohdfaizalmfmy says:

    Tukar jurulatih…johor sebuah negeri mampu bayar pemain2 ngan gaji yg mahal…apa lg fam..sebuah persatuan yg kukuh…carilh jurulatih yg betul2 berkelayakn..gaji mahal xper..janji berbaloi…nie gaji mahal…tapi latihan ditakuk yg lama…fam..tlg buka mata anda besar2…kalo rasa2 xmampu byr gaji mahal…gantikn jea skuad yg sedia ada pada kelantan..lg bgs..diorg jea yg bleh kalahkn singapore…

  80. lamboginiyaya says:

    Singapura memang mantappp

  81. lidyasyam86 says:

    apek keeper tangan lembik. tepis keblkg plak. ape dah.

  82. malaysiaband says:

    Lack of spirit and enthusiasm ..so dissapointed ! :(

  83. kucingkiutmiut says:

    matYo kaler rambut wo

  84. SampoernaSingapore says:

    Kenyang bro singa dah gangbang harimau ramai2..

  85. Hororo Horo says:

    macan malaya mandul, malayshit !! Pondan !!

  86. lamboginiyaya says:

    Harimau kalah lw singa sungguh kasiihan

  87. azfarevolution says:

    actually match on june at shah alam stadium shahril ishak did not played due to thigh injury.shahril ishak is singapore lions 12 top scorer in malaysia super league and of of singapore key player.the malaysian forgot that shahril ishak in a threat on wing side

  88. mohd asmuni mohd rashid says:

    bila menang dipuji,disanjung,bila kalah dihina dikritik.

  89. gazzalee127 says:

    We want Ong Kim Swee

  90. Mohammed Azhar says:

    Harimau malaya..lain kali Jgn menghina singapore anjing..ni terbalik pulak..patut nya harimau boleh kalah kan anjing..ni anjing yg kalah kan harimau..hahaha..padah muka..dgn bangladesh pun tak boleh menang..buat malu aja..

  91. Ajisaid Fairil says:

    malaysia ni belum panas…biasa kalah di awal..selalu juara di akhir..tengok saja nanti, indonesia kena libas nanti, padam muka si johar arifin tu, aku org indo, tp aku sokong malaysia lah, apa boleh buat, aku cari makan kat malaysia , punya istri pun org malaysia, hehehehehehe,

  92. afiq hazwan says:

    number 27 , 12 buat apa ? tgk show ??

  93. malaysiaband says:

    Harimau menguap ! balik melancap

  94. Mbew 666 says:

    gw turut berduka cita ya

  95. TheSkullisher says:

    kalo kalah ngan laos…bye2 malaysia

  96. asep saepudin says:

    malingsiang menang karna curangggg

  97. lamboginiyaya says:

    Malaysia macam babi

  98. lamboginiyaya says:

    Malaysia bodoooo babi

  99. eldeath94 says:

    Syok je kene tibai

  100. SampoernaSingapore says:

    pegi mampos lu org nye malaysial kah rajagopal kah rajagolpose kah 3-0 kita punya malaysia gua dendam arh!!

  101. izuwan186 says:

    Singa mkn harimau.

  102. Liki Ikriyawan says:

    sembarang, asal coment

  103. wongkua says:

    太离谱了

  104. An Nagib Bin Salam says:

    We want nothing! XD Malaysia tsk…

  105. An Nagib Bin Salam says:

    Malaysia just shut up mates! Thank you for your corporation..

  106. Rani Ahmad says:

    The writing is already clear on the wall when playing 10men Bangladesh in Shah Alam repeat 10men in Shah Alam only managed a draw….FAM must take the flak

  107. mohdfaizalmfmy says:

    Berikan sokongan anda ultras malaya…bg ultras2 negeri turunlah ke bkt jalil utk memberi sokongan anda…apa yg berlaku dah pun berlaku..mcm mana kondem pun malaysia kalah jgk ngan singapore..mlm nie insyaAllah skuad kebangsaan akan menunjukkan belang yg sebenar…jgn peduli ngan kata2 makian dari chaters lain..sbb kita negara maju..kita negara bertamadun…

  108. shafiq92elmo says:

    indon dgn laos pn draw,pasni kne dgn singapore last skali kne dgn malaysia..haha..ok x statik aku ni..dgn singapore kami frendly sbb nenek aku org singapore,dkt singapore wlupn ade hal skit tp player malaysia xnaik barracuda n dkt malaysia org singapore x penah tau pn ade barracuda,org indon x bertamadun sibuk nk berperang wlupn tau malaysia ni negara islam..malaysia n singapore in final,indon pg belajar adab utk hormat org lain bru leh pg final..mlm ni kami janji xkn hina lagu kebangsaan indon.

  109. arief fatih says:

    INDONESIA PASTI BERJAYA! INSYAALLAH menang petang ni

  110. riza novriadi says:

    HEH anak tolol ,u bilang maling berteman dgn singapore ,kalau berteman kok malingsial menghina singapore? di sekolahin ga? atau di malingsial ga ada sekolah nya ya pantes aja lah malingsial bisa nya cuma foto copy ,ga kreatif ,otak nya BODOH BODOH ,negara maju karna dari negara inggris, bisa apa sih negara u anak tolol? INGET DI JIDAT U ANAK TOLOL ”MALINGSIAL DI CIPTAKAN DENGAN OTAK YANG BODOH DAN TIDAK BISA APA APA KALO GA ADA INGGRIS”

  111. riza novriadi says:

    malingsial itu BODOH BODOH…! tanpa bantuan inggris malingsial hanya lah orang bodoh yang gak bisa berkembang, kalo berkembang paling itu juga ngejiplak negara orang ,STUPID MALINGSIAL HAHAHAHA

  112. riza novriadi says:

    tengok aja MUKA LO YG ANCUR ANJING..! MUKA ORANG MALINGSIAL KAN ANCUR ANCUR ,KATRO , WALAUPUN LO MENANG MALINGSIAL GA AKAN LOLOS DASAR IDIOT

  113. mad nggandri says:

    ganyaang malingsiall.

  114. mrdalam1 says:

    kuwe arek ganyang yooo…….oooooo wala wala wala…indon indon , kuwe arek kenak gempa bumi nang tempat mu yooooo…… delok lah kuwe , orak suwi orak , kuwe ngacoh wong malaysia , tempat mu hancur kenak gempa bumi…insya Allah..amin

  115. mrdalam1 says:

    koe arek ganyang yooo …oooooo wala wala wala , indon , indon ,goblok temen koe ,koe arek tempat mu kenak gempa bumi yooo ….. koe ngacoh wong malaysia , tempat mu hancur berkecai kenak gempa bumi , delok lah koe , kalo orak coyo…..indonsiaaaaaaal puuuuuuuuuuuih

  116. pram istyo says:

    kualitas asli malaysia, juara bertahan pun palsu karna menyogok ketua PSSI nurdin halid untuk mengalah di FINAL, Padahal di penyisihin grup dulu malaysia dibantai 5-1, apa mungkin bisa mengalahkan Indonesia 3-0 di FINAL? itu pertanyaanya, kalu tanpa menyogok ya begitulah asli nya sejati malaysia,

  117. mrdalam1 says:

    jangan cakap banyak lah ( indon e siaaaaaal ) , jangan nak bongkak dan takabbur lah , kita tengok hari sabtu ni…. tunggu dan lihat saje….puuuuuuuuuuih

  118. machiatoize says:

    heh kau malaysia ,negara RASIS negara PENCURI Budaya ,Negara BUDAK INGGRIS ,

  119. mrdalam1 says:

    dah tuu , kalo negara aku pencuri , ko susah kee ,

  120. Kelvin Thanaka says:

    eat that

  121. Enrico Aragornn says:

    Siapa yg ANJING, Kawan-kawan?

  122. Airsofterish says:

    MALAYSIA ITU harimau malaya atau KUCING MALAYA ?? dikalahkan sama “Anjing(katanya malaysia)”

  123. Airsofterish says:

    anda adalah salah satu buangan Indonesia ………. sila dukung malaysia wwkwkwkw manusia buangan wkwkkwkww

  124. Malingsiadancok says:

    kakean cakap jangan berani hanya dari internet aja… dasar MALING pecundang kau Negara boneka miskin aja sombong masih baik indonesia tak menyerang malaysia dulu kalo jadi pasti hancur negaramu malaysia BABI

  125. Malingsiadancok says:

    kankonkankon kontolmu iku…. malaysia negara maling teriak maling dasar negara dancu’an menang cangkem tok

  126. KapitanJonker says:

    asuuuu ni komentator bahasanya kaya orang gak skolah.EH. LUPA BAHASA MALAYSIA KAN GAK DISEMPURNAKAN.. KEEPER DALAM BAHASA MALAYSIA PENJAGA GOAL…WKKWKWKWKWKWWKWKWKWKWKWK…..

  127. peacefulxjf666 says:

    malaysia weak

  128. DynoDeeno says:

    knpe nak hine2..power sgt ke korang yg hine2 main bola kt pdng tu

  129. Argha Joshua says:

    benar gan!kita sebagai orang indonesia jg g boleh gitu!kita harus sportif nggak kayak org malaysia sialan awkawk

  130. pembela rakyat says:

    hahahaaaa…DIKANDANG SENIDIRI KALAH 3 : 0MALINGSIA ITU HARIMAU ATAU KUCING KAMPUNG!!!! HAHAHAAAAADASAR PECUNDANG……..

  131. pembela rakyat says:

    hahahaaaa…DIKANDANG SENIDIRI KALAH 3 : 0MALINGSIA ITU HARIMAU ATAU KUCING KAMPUNG!!!! HAHAHAAAAADASAR PECUNDANG

  132. Mango Apple says:

    Guys , dah la tu . Jangan layan sangat penyokong indonesia tu . Jangan bila depa caci kita , kita caci depa balik . Just ignore it . Depa nak cakap apa pun ikut suka hati depa la . Kalau kita layan kita pun sama macam depa . Apa kata kita solat banyak2 doa bagi Malaysia menang . Cakap banyak pun tak guna . Peace !

  133. Fatahillah al-ghomidi says:

    MALAYSIA ANJIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIING…. MALIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIING . JANCUUUUUUUUKKKK PERANG WAE ……. AKU SEBAGAI ORANG INDONESIA GAK GENTARRR…….. MALAY ASSSUUUUUUUUUUUU

  134. rafik gombung says:

    Garuda di dadaku jadi kami gak pernah gentar dengan MALAYSIA yang Tak Seberapa itu…katakan FUCK untuk MALAYSIA

  135. harry santoeso says:

    fuck loe malingsia anjing babi loe

  136. mrdalam1 says:

    tuen pai chi pus sy cat ty fuk u wa ci pai lu ma k k lu bukimak ba indon biko toi ba abi org lu indon mee fuk lu ci abai mak kkoooo

  137. Mati Aja Luw says:

    Wkwkwkw Si BABI mampus KO.. mampus lah MALINGSIAL BABI

  138. forumgayong says:

    indon….low class minded poeple…just ignore them

  139. chifids H says:

    laser … laser … 2 seringgit capa tak nak tuk lawan singapore

  140. brodin burger says:

    MALAYSIA FUCK,……ANJING,.BABI,…UDAH AYO PERANG AJA,…

  141. nezt nizt says:

    berdoa saja bro smoga timnas sabtu hajar malingsia….go garuda you’ll never walk alone

  142. rahimi latif says:

    Garu dada ku..harimau makanannya garuda..hahaha..i love peterpan

  143. idoankid says:

    Kucing malaysia kalah ya

  144. glen vanhouten says:

    malasia anjing.> bisa kaga main bola?? liat tuh indonesia>>… malaysia mah maen bola pinpong aja.. jangan maem bola sepak..hahahahaha

  145. Dinda Fadila says:

    Malaysia yg sombong,,,kena karma lu,,,,Go S’pore

  146. Fahruzy Hasibuan says:

    Komentatornya Kyk gag pernah belajar berbahasa di SD dulu Wkwkwkwkkwkwkw…..

  147. Muhammad Thoyfur says:

    kalo mengatakan udah sholat, tp omongan sama prilakunya gak bener, berarti sholatnya gak bener,,,, sholatkan تنهى عن الفخشاء والمنكر . jadi malaysia belum bener sholatnya. karna suka maling haknya indonesia,,,,

  148. poggy daniel says:

    GO S’POREMALAY LOSSSSSSSSSSSSSEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRR

  149. ibnulennon says:

    MALINGSIA ITU ANJING ! MALINGSIA ITU ANJING ! MALINGSIA .. MALINGSIA ,, MALINGSIA ITU ANJING !!

  150. umoe123 says:

    itulah indonesia sudah TEWAS JUGA dengan Malaysia di final dan grup, banyak ALASAN lagi…sudah di bantai singapore, apa mungkin Malaysia bisa mengalah kan indonesia 2-0?? itu lah pertanyaan nyaa mengapa kalian tidak pernah mahu menerima hakikat kekalahan.??.kami tewas 5-1 kami gak salah kan indonesia…& singapore….soal naturalisasi pemain kalian gak lg km persoalkan….fair n square we’ve won eventually…btw Andik should gve the attention more, such a talented young plyr.cheers;)

  151. Chiongkienleong Daidee says:

    fck malaysia fool balls team!!

  152. Lorenzo Joe Anderson says:

    2 lah gara2 lagu singapore itu anjing . .menyebabkan harimau malaya tewas . .hahahaha . .sedar tak ko org mcm anjing . .menyalak sangat kuat maa . . GO SINGAPORE GO !

  153. uchiha sasulix says:

    ngmong blepotan amt sih….?bhsa inggris ya bhsa inggris,bhsa purba ya bhsa purba aja jngan d cmpur-cmpur gt.model gado-gado aja.

  154. destinyafio99 says:

    tulah lain kali jangan kutuk spore anjing kan da kena belasah 3 biji haizzz kesian kesian lol

  155. gbumsmile says:

    Jangan menangis tau :P

  156. Ajisaid Fairil says:

    congratulation timnas harimau malaya, kita harus berjiwa besar dan kasih selamat buat team malaysia, mereka main bagus, apalagi di kandang sendiri, indonesia cuma belum beruntung saja, ini permainan…indonesia team pemain muda semua, apalagi minim di laga internasional, yaa itu kesalahan johar arifin tdk mau pakai team ISL, suporter malaysia ribut hal yg wajar , disemua negara semua nya bgt, di GBK senayan kita juga begitu…cuma yg tdk sy terima memukul org saat wawancara media, fatal sekali.

  157. acapsamful says:

    Da la weh!! fan Indonesia diam jgn bsing2…. jgn menganjing negara lain sesuka hati!!

  158. ahmad sulaiman says:

    itu skor’nya 3:0 yah!!!!!!! tapi buat kmenangan siapa? singapura kan haha padahal itu main di kandang malaysia,, indonesia dulu gak pernah kalah ataupun draw waktu aff di kandang yang ada menang mulu,,,, gak kya malaysia udah di kandang kalah

  159. kotak petak says:

    indon bake up singpore sial hahhaa..eh indon lu dah kalah dah ah..tengok malaysia n singapore men jew eh..ksian an kalah…hahaha aduh patah syap nya garuda kena baham dengan harimau AUWWW!! AHHAHA

  160. MrFako100 says:

    Malaysia – Negara tanah tumpah darah ku !Singapura – Melayu tak akan hilang di kota singa !

  161. cenxafats says:

    indon bodo!!!!

  162. kotak petak says:

    ape yang lucunye ..eh gileee

  163. kotak petak says:

    ngre lu da kalah diam jew lah indon oiiii

  164. kotak petak says:

    budak lu dah kena pijak ngan budak kitaorang..HAHAH

  165. acun deska says:

    kelihatan “CACADnya”….zzzzzzzz

  166. mohdsaharin says:

    sial la sapa ktuk mlysia….,akkkkktuuuiiiii mkanya ngn air liur…..huuuuuus2

  167. wajayful says:

    how come indonesian suck for every thing ?????????? lol

  168. ht park says:

    CONGRATS SINGAPORE…THE LION….FUCK MALINGSIA!!!…NEGARA TAK ADA KONSEP…ANJING INGGRIS….PEMALAS…MENTAL PENJILAT, MALING, PENIPU…MALINGSIA…”GANYANG MALINGSIA”….TUNGGU 2014…DGN PRESIDEN INDONESIA YG BARU….WE LOVE BUNG KARNO….MALINGSIA NEGARA BUATAN INGGRIS…TAK ADA KONSEP…

  169. azfarevolution says:

    baru juara sekali riuh sekampung.singapura dah juara 4 kali

  170. suzila 2009 says:

    mas jadi kucing la pula

  171. angga prasetyo says:

    KUCING MALAYA

Leave a Reply to idoankid

 

— required *

— required *