Khairul Anuar Baharom hantuk muka Haris Safwan

Insiden Khairul Anuar Baharom menanduk pemain T-Team, Mohd Haris Safwan Kamal selepas game Piala Malaysia 3 Oktober 2010 di Stadium Sultan Ismail Nasiruddin Shah, Kuala Terengganu.

Advertisement

135 Comments

  1. popejak says:

    T-Team kala yes

  2. wkx3234 says:

    dia nk jadi zidane lah tu…

  3. bacopero83 says:

    memang celake khairul anuar ni….beruk lah…..member tu nok minta maaf….dia buat mcm babi pulok…..sondol

  4. Lnnun John says:

    seorang lagi zidane dalam team selangor… bagus2 khairol …..

  5. ameen says:

    khairul anuar mmg celaka !!!kalau fam xdenda mg sah brt sblh!

  6. penyu menangis says:

    elok la 2 dua2 player yg brlagak star…dua2 mmg celaka…

  7. qaiyumpotterify says:

    selangor player noob.

  8. mohd ahz says:

    elehhhh…mamat ni memang slalu cari pasal……konon taiko bolalah…..player keding2 bolehlah lu ek….kalau dgn shukor adan ke…….lu ada berani nak buat mcm tu?

  9. Brazil says:

    Sebelum player malaysia layak ke piala dunia, tak payah lah tunjuk hebat nak bergaduh. Tunjuk kan kehebatan layak ke piala dunia…lepas to tak belagak ke nak mampus ke terpulang…ada aku kesah?…

  10. fairuz says:

    natang acong!!!….pale org ye g tanduk gk….ingat bola o!?..pale ye pe bola!!!

  11. pok kelate says:

    kita tengok FAM amik tindakan atau tak,kalau tak ambil ni mesti satu kos[irasi untuk mengelakkan dari selangor tersingkir awal dari piala malaysia vs kelantan.

  12. faizal says:

    terengganu akan mmg atas kedah

  13. faizal says:

    ganu akan g separuh akhir dan mengalah kedah dngn 1-0

  14. asamgumpal says:

    Erm.. Apa tindakan FAM skg? Dia masih main mcm biasa lwn kelantan..

  15. canary says:

    haha…impian tak menjadi kenyataan buat faizal..penyu menangis lagi
    kedah 3 ganu 0

  16. TIKUSULAR says:

    hok ni aku pong marah, klu pemain selangor buat hal mcm xdok gapo2 tp kalu kes penyokong klate, sampai semingu duk siar dlm tv. pah kalu ore marah kato kito x btamadun plak. eei sakit hati wehh!!

  17. Tawfan Inmala says:

    salam..aku xmo komen mana2 player dlm video ni.. cuma aku sronok kalau zainal abidin rawop tgk video ni..sbb dia tu terlampau obsessed dgn team selangor.. nak gak dgr dia komen kalau tgk video ni.. atau dia dah komen? ada sapa2 tau ke? :p

  18. yeorr3 says:

    FAM kalau selangor tak nak ambk tindikan if kelantan ader jer

  19. tri marzuki says:

    malingshit sampah !!! kaya jagoan semua teruk !!!

  20. Pehey Rossi says:

    ha3.. celako..

  21. Fendi Mat says:

    suke ati die je..x pro langsung

  22. SuperHausan says:

    bodoh nye selangor…….keling ckp cm 2 laaaaaaa…..

  23. isxander unsen says:

    stupid la…. x pro lansung…. fam pun wat bongot jer.,…. kalu kelantan nyer kes… salah sikit grenti kena denda….

  24. sayunara kumpitai says:

    fuck~

  25. apizcraxxycat says:

    FAK aa DEVAN!!

  26. Sam Hamdi says:

    babi oh..xkene tndakan npe pn..

  27. azrifarhan says:

    natang ape,,mri tempat org wat debe….

  28. kiki ko says:

    si botak yang bodoh… kesian la….

  29. wankaunakano says:

    macam Zidane !

  30. jerong jaws says:

    khairul anuar nim aku hentak gak nt botak ni….ari tu kene kejar kt penyokong ganu…lari lintang pukang..tau pon takut…

  31. adik6457 says:

    botak bodo………botak bodo…….cam babi

  32. bebaskritik says:

    bodoh….kat msia berani r….

  33. doremifasolatidomati says:

    mana ada pemain malaysia profesional…sume sampah~haha

  34. MrBert1511 says:

    babi khairul anuar, bodo k devan

  35. akupikiaqlaguni oo says:

    fuiyoo keraslah kepala lu brader..power tuu..Khairul Anuar Baharum poyo.G mampus la kau..tau nak gaduh je..

  36. muhammad hedzir says:

    khairul anuar ni mmg celaka asal main nk baran jer…then asak org kasar nk mampus,bila org asak dia nk ajak gaduh dn ngamuk..

  37. [..YouTube..] TAKPAYAK LA NAK REPEAT BANYAK SANGAT……….. BODOH !!!

  38. [..YouTube..] BABI !! SAKITKAN HATI AKU

  39. kalalakikali says:

    [..YouTube..] brubah laa..klaw men baguih tp panaz baran..bek jd gangster kmpg

  40. [..YouTube..] lol. nak tacing lebih2 pehal ?? macam kau je yg main kat padang tu. kahkahkah!#butthurt

  41. Nartz2803 says:

    [..YouTube..] cian bf aku

  42. 87cleverboy says:

    [..YouTube..] main tak baguih mana pun..act je lebih..standard player selangok

  43. 87cleverboy says:

    main tak baguih mana pun..act je lebih..standard player selangok

  44. [..YouTube..] lu cari kakak gua?

  45. barambangmugeng says:

    lu cari kakak gua?

  46. [..YouTube..] mampuih la celaka

  47. XxTheDarthVadersxX says:

    mampuih la celaka

  48. XxAKILLxX says:

    [..YouTube..] zinedine zidane!

  49. XxAKILLxX says:

    zinedine zidane!

  50. jebat7851 says:

    [..YouTube..] makang ikang bnyak sgat patut kene tanduk

  51. jebat7851 says:

    makang ikang bnyak sgat patut kene tanduk

  52. [..YouTube..] malaysia elok main taekwando je. Bola biar pro yg main.

  53. youraveragemat says:

    malaysia elok main taekwando je. Bola biar pro yg main.

  54. KiRiNOsano says:

    [..YouTube..] main x baguih mana pon oiiii mat selangork. tapi duk tunjuk gangsta plak da. haprak hang selangor oittt

  55. KiRiNOsano says:

    main x baguih mana pon oiiii mat selangork. tapi duk tunjuk gangsta plak da. haprak hang selangor oittt

  56. febriaz says:

    [..YouTube..] really not pro stupid

  57. febriaz says:

    really not pro stupid

  58. qaiyumify says:

    [..YouTube..] taiklah, senyap je kes ni sbb fam sial tu sgor.

  59. qaiyumify says:

    taiklah, senyap je kes ni sbb fam sial tu sgor.

  60. eddie781226 says:

    [..YouTube..] mcm mana sukan nak maju kalau mcm nih??takde semangat kesukanan lansung..

  61. eddie781226 says:

    mcm mana sukan nak maju kalau mcm nih??takde semangat kesukanan lansung..

  62. polipop1000 says:

    [..YouTube..] botak yang angkuh….buntoh khairul anuar bahrom… ///

  63. polipop1000 says:

    botak yang angkuh….buntoh khairul anuar bahrom… ///

  64. selebet77 says:

    [..YouTube..] bodoh ker kau ni… FAS dgn FAM pun tak tau beza… inikan kes lepas perlawanan… buat report polis la kalau tak puas hati… main tuduh yg bukan bkn..

  65. selebet77 says:

    bodoh ker kau ni… FAS dgn FAM pun tak tau beza… inikan kes lepas perlawanan… buat report polis la kalau tak puas hati… main tuduh yg bukan bkn..

  66. qaiyumify says:

    [..YouTube..] dalam FAM tu ada orang FAS bodoh. kau faham tak? sbb tu senyap kes ni.

  67. qaiyumify says:

    dalam FAM tu ada orang FAS bodoh. kau faham tak? sbb tu senyap kes ni.

  68. selebet77 says:

    [..YouTube..] dalam FAM tu semua FA negeri ade wakil la BODOH… knp la bodoh sgt kau ni… kesian aku tgk… nyesal bapak kau kalau tgk komen BODOH KAU NI!

  69. selebet77 says:

    dalam FAM tu semua FA negeri ade wakil la BODOH… knp la bodoh sgt kau ni… kesian aku tgk… nyesal bapak kau kalau tgk komen BODOH KAU NI!

  70. qaiyumify says:

    [..YouTube..] mak kau msti nyesal lahirkan kau dpt anak BANGANG. meh sini aku nk tgk bukti. BANGANG NAK MAMPUS kau ni. hahahahahaha.

  71. qaiyumify says:

    mak kau msti nyesal lahirkan kau dpt anak BANGANG. meh sini aku nk tgk bukti. BANGANG NAK MAMPUS kau ni. hahahahahaha.

  72. Shahwanie says:

    [..YouTube..] Ya korng nak kutuk abang ak asal lahanat.. Dah klh crik pasal buat pe. Yg penting mulut jage.. Pape yg jd mesti ad sebab. Check dulu bru coment. Bodo

  73. Shahwanie says:

    Ya korng nak kutuk abang ak asal lahanat.. Dah klh crik pasal buat pe. Yg penting mulut jage.. Pape yg jd mesti ad sebab. Check dulu bru coment. Bodo

  74. hadmoyo1 says:

    [..YouTube..] hahahahahahahaaa

  75. hadmoyo1 says:

    hahahahahahahaaa

  76. [..YouTube..] khairul anuar baharam…!!!!!!

  77. young1t77757575 says:

    khairul anuar baharam…!!!!!!

  78. Maina294 says:

    [..YouTube..] hahaha ingat kan samseng sgt m.haris ni …..hahahaa

  79. Maina294 says:

    hahaha ingat kan samseng sgt m.haris ni …..hahahaa

  80. ultrakelate says:

    [..YouTube..] dah abang ko bodoh. bajet samseng.

  81. ultrakelate says:

    dah abang ko bodoh. bajet samseng.

  82. realclear801 says:

    [..YouTube..] mcm puki….main tak tera mana dok buat mcm pro…player2 malaysia semua taraf profesional ka??cuba bayangkanlah..takat nak main sepak2 tu bleh laa

  83. realclear801 says:

    mcm puki….main tak tera mana dok buat mcm pro…player2 malaysia semua taraf profesional ka??cuba bayangkanlah..takat nak main sepak2 tu bleh laa

  84. naztz29 says:

    [..YouTube..] botak bdh,botak x pki otak,botak2 asal la ko ni mcm bagus sangat botak,x padan gan ko main taraf hak tui….gaduh boleh la,pandai la,main taraf anjjjjj auw2 hahahahha

  85. naztz29 says:

    botak bdh,botak x pki otak,botak2 asal la ko ni mcm bagus sangat botak,x padan gan ko main taraf hak tui….gaduh boleh la,pandai la,main taraf anjjjjj auw2 hahahahha

  86. naztz29 says:

    [..YouTube..] bagi aku dia la defend paling low dalam bola seapak malaysia….nk d bandingkan yg ln…dia palaing out…nsb dia la pki cable main selngor…tdk jd sampah jew dia ni hahahha.pasal to x main malysia..hahha

  87. naztz29 says:

    bagi aku dia la defend paling low dalam bola seapak malaysia….nk d bandingkan yg ln…dia palaing out…nsb dia la pki cable main selngor…tdk jd sampah jew dia ni hahahha.pasal to x main malysia..hahha

  88. [..YouTube..] sayer tak nampak.saya tak nampak+tak ble ckp.tak ble ckp

  89. prtyhjklmnbvcxswrthg says:

    sayer tak nampak.saya tak nampak+tak ble ckp.tak ble ckp

  90. cr7lan94 says:

    atuk palo nga sek t-team buleh ar…acu atuk palo nga sek klate..sakit sajo la palo botok uduh..

  91. mautkiller93 says:

    xprofessional btol la pemain selangor tu..ni kah di katakan respect…

  92. TheHanardy says:

    zidane malaysia

  93. loloq84 says:

    Baru main liga malaysia dah belagak !! X kemana lah !! Orang main EPL PUN perangai lagi elok !! Ini lah kelemahan kita tapi kalau ckp pasal bangsa lain !! Champion !! Malu aku tengok !!

  94. iz'zul iman says:

    budget zidane laa??? puih!!!

  95. Wintonmalaysia says:

    botak ni dari dulu bajet bagus… men x kemane…. pikir dye betul… anjing baharom

  96. usop broga says:

    syabas ahcong…hasil haram masuk badan panas ler

  97. MrVendettario says:

    U JAJAJAJAJAJAJJAJAAJJAAJ GUA.. CM HAREMM

  98. hasif1709 says:

    bola malaysia..booooo..!!!!

  99. SETYO PASTI BISA says:

    udahlah jng bicara gitu kita juga tdk suka disudutkan khan?

  100. prtyhjklmnbvcxswrthg says:

    aper dia ckp..aku sepatah haram tak paham

  101. Cafergot Jr says:

    haris pondan ni pun sama tukang provoke bile kat blkg…tp bila depan2 mcm tikus…shukor adan pun mmg dendam dgn tikus sekor ni…

  102. morphixboy says:

    padu !!!!

  103. nbu646 says:

    Saya tak nampak….u ada nampak? Sapa nampak? Nampak apa? Nampak antu? Antu pun tarak…

  104. darren820928 says:

    Terbaeek lah Ah Chong ko bantai jer kepala dyer!!!

  105. Amir Faez says:

    Pergh..ada lg waris zinedine zidane..

  106. muhamad yusyairi mohd yusoff says:

    lu la tikus sial!!

  107. mkf900 says:

    Pemain selangor mmg bodoh bodoh semuanye

  108. Mbew 666 says:

    pemain bego

  109. blackjacker984 says:

    Saya tara napak… saya tarak napak…saya tarak nampak,,Saya tara napak… saya tarak napak…saya tarak nampak,,Saya tara napak… saya tarak napak…saya tarak nampak,, Kamu ada nampak itu waris Zinedine Zidane???

  110. Maxzzchea20 says:

    ko labodo sial.

  111. arapaima76 says:

    main bola tak kemana pun,gaduh je lebih,botak anjing ni dah mcm babi aku tgok..

  112. arapaima76 says:

    bunuh je jenis babi botak mcm ni,babiiiii semuanyaa

  113. acoi2008 says:

    ” saya tara nmpak ” … komen yg x bertanggungjwb … seolah2 cam nak lepas tgn je … weiiii brani ckp yg benar lah walaupun pahit … x kan lu x nmpak beb … atau buat2 x nmpak kot … hehehe

  114. KelongJimmy says:

    Di mana ada Devan, di situ ada ahchong… di mana ada dua2, situ ada …………. hehehe

  115. tamstyle1 says:

    keras jugak kepala botak nie…

  116. faizal katsni says:

    double headshot bai

  117. muhammad shamil says:

    SALAM, SY ADA MENJUAL ALAT “SIGNAL KING” YG BERUPAYA CONNECT WIFI MAMAK, MCD, KFC, OPEN WIFI DI SEKITAR ANDA SEJAUH 2KM* [OPEN AREA], IANYA JUGA MAMPU CONNECT WIFI YG MEMPUNYAI PASSWORD. ANDA TDK PERLU LG UTK BYR BIL INTERNET SETIAP BLN. DAN NIKMATI PELBAGAI PILIHAN WIFI MENGIKUT KESUKAAN ANDA. BERMINAT BOLEH TEMPAH SECARA ONLINE MELALUI SY DGN MENGHUBUNGI 011-2945 5101 (SHAMIL) UNTUK ORDER.SILA LAYARI BLOG SY UTK MAKLUMAT LEBIH LANJUT.PENTAWIFIHACKING.BLOGSPOT.COM

  118. Khairi Baharuddin says:

    achong ni bodohhh….byk mkn benda haram la tu…panas lebihhhhhhhh…..

  119. Aiman ShahKay says:

    kesian surendran , terkena tempias hahahahaha

  120. muhammad hakim says:

    tu nak ngajuk je…..lebih lebih lagi kalu bawak ke FAM….dah banyak kes dah tu

  121. acoi2008 says:

    di saat pemain negara luar dah ke tahap dunia…tp kite masih di takuk yg lama…itulah standard yg ader pd pemain kite… dah tentu x ke mana…pi mai pi mai tang tu gak … amacam

  122. acoi2008 says:

    keras pale amendenye … balik umah carik tukang urut … pening siol … hehehe

  123. husni firmansyah says:

    wkwkwkwk… sepak bola malingsia kampungan, katro…wkwkwkwk

  124. riantoagus217 says:

    Malaysia bajingan

  125. onezz931 says:

    Rianto . . Kau ckp malaysia banjigan sekali pun . . rakyat kau rmai jgk jugak yg dtg negara aku kan . . Lain kali nk ckp tu pkai otak la sial . . kau hina negara aku tu wey . . ingat sikit . .

  126. kereta produa says:

    sesiapa yg ingin MEMBELI KERETA produa dan proton baru dengan FULL LOAN..>tIADA LESEN PUN BOLEH>INTEREST RENDAH>GAJI RM1500 LAYAK>PAKAR PINJAMAN BANKsila email sy di produa.car@gmail.com..call di nombor 0189828117-en.nik

  127. Fairuz Yusoff says:

    Zidane style

  128. nama saya says:

    haris safwan ni bajet good good je..keje nk gduh je..men x hbat mana pon.. x prnh nmpk men mlaysia pon dia ni..

  129. Azsamt Noor says:

    dua permain berpengalaman la sangatttttttttttttttttttttttttttt…saya tara napak la weeeeiiiiiiiiiiii..

  130. Ronny Har says:

    ini pemain malaysia bagus nya

  131. Eko Ferdinand says:

    Hahahahahahahaha…..
    Wkwkwkwkwkwkwkwkwkwkk…

    Sempak bola sampah

    :D

  132. slaxer says:

    zidane malaysia… wkakkaKKakakKAa

  133. Ryzal Latiff says:

    khairul anuar, halim napi, shukor adan, razman roslan, daudsu jamaludin, helmi eliza antara player malaysian yg main mcm haram tp bajet2 gangster. tp paling sial dalam malaysia halim napi, lagi tua lagi mcm musibat

  134. Siong Lin Soo says:

    khairul akan dibelasah kat mana2 dijumpai

Leave a Reply to tamstyle1

 

— required *

— required *