Kemeriahan bola sepak sebenar di Malaysia..

Penyokong pasukan bola sepak Kelantan membuktikan kemeriahan bola sepak tempatan masih hidup.

Advertisement

59 Comments

  1. ninjagaban says:

    [..YouTube..] red warrior terbaik

  2. ninjagaban says:

    red warrior terbaik

  3. ultrakelate says:

    [..YouTube..] tip top sek kito!!!

  4. ultrakelate says:

    tip top sek kito!!!

  5. don363 says:

    [..YouTube..] tip top la sangat..asyik kalah je memanjang…lame2 fans pon leh lari

  6. don363 says:

    tip top la sangat..asyik kalah je memanjang…lame2 fans pon leh lari

  7. faizkelate says:

    [..YouTube..] negeri kelantan utamakan SUKAN!! Aqu bangga jadi rakyat Kelantan..! Allahu Akbar!!

  8. faizkelate says:

    negeri kelantan utamakan SUKAN!! Aqu bangga jadi rakyat Kelantan..! Allahu Akbar!!

  9. Crysis515 says:

    [..YouTube..] kalah menang seri…peyokong klate tetap d blake…gomo smace…caro demo.hahha

  10. Crysis515 says:

    kalah menang seri…peyokong klate tetap d blake…gomo smace…caro demo.hahha

  11. kejoryob says:

    [..YouTube..] ye ke? jangan nnti jadi rope team perok udah le yop..

  12. kejoryob says:

    ye ke? jangan nnti jadi rope team perok udah le yop..

  13. scamking says:

    [..YouTube..] aku respect fans kelantan..walaupon x slalu menang dorang still support…tapi asal time malaysia maen cam kosong je stadium

  14. scamking says:

    aku respect fans kelantan..walaupon x slalu menang dorang still support…tapi asal time malaysia maen cam kosong je stadium

  15. MrAdermm says:

    [..YouTube..] kenapa ramai bnci klate?pape pn,respek kat fan klate…

  16. MrAdermm says:

    kenapa ramai bnci klate?pape pn,respek kat fan klate…

  17. fariss691 says:

    [..YouTube..] sex klate ph mano g pon ttap setia ngn negeri sndri..gomo klate gomo..jupow tahun dpn plop n9.

  18. fariss691 says:

    sex klate ph mano g pon ttap setia ngn negeri sndri..gomo klate gomo..jupow tahun dpn plop n9.

  19. MrHanafi84 says:

    [..YouTube..] baik ko buruk ko….kito tetap ore klate…..walau ore lain xsuko ko puak kito, kito xleh bt apo…sebab sek kito xpecoh…..hidup klate….biar ore lain nok kato fans klate pong….sebab kito pun tau, dale stande pise buke semuo molep….jolo dop….supo la hok ore duk kato ko puok kito……

  20. MrHanafi84 says:

    baik ko buruk ko….kito tetap ore klate…..walau ore lain xsuko ko puak kito, kito xleh bt apo…sebab sek kito xpecoh…..hidup klate….biar ore lain nok kato fans klate pong….sebab kito pun tau, dale stande pise buke semuo molep….jolo dop….supo la hok ore duk kato ko puok kito……

  21. horzun says:

    [..YouTube..] aku ore kelate.. aku sokong habis2an psukan kelate.. hidup kelate..

  22. horzun says:

    aku ore kelate.. aku sokong habis2an psukan kelate.. hidup kelate..

  23. Alikaiju91 says:

    [..YouTube..] kelate dok liga fam dulu pon msih rmai lg hok g stadium mse 2.. player,btukar-tukar, coach silih berganti, pengurusan turun naik, tp pyokong klate msih brdiri dblkg team.. syabas kelate!!! xcro ko ore…

  24. Alikaiju91 says:

    kelate dok liga fam dulu pon msih rmai lg hok g stadium mse 2.. player,btukar-tukar, coach silih berganti, pengurusan turun naik, tp pyokong klate msih brdiri dblkg team.. syabas kelate!!! xcro ko ore…

  25. akumat1 says:

    [..YouTube..] Nati dah kalah takde le ramai cenggtu lagi , tahniah je la

  26. akumat1 says:

    Nati dah kalah takde le ramai cenggtu lagi , tahniah je la

  27. MaafkanSaya says:

    [..YouTube..] aku sentiasa sokong team kelantan sejak dulu lagi , tapi tak pegi stadium kalau main tak best , he he he , sekarang ni , tengah best , terpaksa la pegi stadium

  28. MaafkanSaya says:

    aku sentiasa sokong team kelantan sejak dulu lagi , tapi tak pegi stadium kalau main tak best , he he he , sekarang ni , tengah best , terpaksa la pegi stadium

  29. alamakmatila says:

    [..YouTube..] satu2nya tempat untuk sama2 menyokong pasukan pilihan tanpa pengaruh politik… good job…

  30. alamakmatila says:

    satu2nya tempat untuk sama2 menyokong pasukan pilihan tanpa pengaruh politik… good job…

  31. deoMG12 says:

    [..YouTube..] sbb kelate org bijok

  32. deoMG12 says:

    sbb kelate org bijok

  33. yumagmi says:

    [..YouTube..] kito ore melayu sebenar tanah semenanjung,buke hok mari dari indon,ore2 selatan tu banyok pendatang indon,tupe sene tepat kito zame2 dulu…

  34. yumagmi says:

    kito ore melayu sebenar tanah semenanjung,buke hok mari dari indon,ore2 selatan tu banyok pendatang indon,tupe sene tepat kito zame2 dulu…

  35. appokalips says:

    [..YouTube..] ini baru penyokong bola! semangat!

  36. appokalips says:

    ini baru penyokong bola! semangat!

  37. [..YouTube..] kelantan kalah ke menang ke tetap penuh stadium, menang kalah bkn jd ukuran ke stadium, tapi semangat, semangat yg membuatkan kami angkat kaki ke stadium…….

  38. pelicaravansary says:

    kelantan kalah ke menang ke tetap penuh stadium, menang kalah bkn jd ukuran ke stadium, tapi semangat, semangat yg membuatkan kami angkat kaki ke stadium…….

  39. man84MALAYA says:

    [..YouTube..] semangat klate mmg luar biasa..syabas klate..

  40. man84MALAYA says:

    semangat klate mmg luar biasa..syabas klate..

  41. [..YouTube..] begitu meriah ?tidak lebih meriah dari suporter indonesia !

  42. AditzPeskin01 says:

    begitu meriah ?tidak lebih meriah dari suporter indonesia !

  43. [..YouTube..] ITU BELUM MERIAH !kao search aja !AREMANIA – The Best Suporter of Copa Indonesia 2007 LEBIH MERIAH MANA ?SAYA TANTANG KEMERIAHAN MU !

  44. AditzPeskin01 says:

    ITU BELUM MERIAH !kao search aja !AREMANIA – The Best Suporter of Copa Indonesia 2007 LEBIH MERIAH MANA ?SAYA TANTANG KEMERIAHAN MU !

  45. [..YouTube..] i think the best suporter in the word is INDONESIAN SUPORTER

  46. yogapratama1000 says:

    i think the best suporter in the word is INDONESIAN SUPORTER

  47. KelateJuara says:

    [..YouTube..] Aku x kiro ore nk kato gapo, aku ttp anok kelate.. buruk baik, kelate ttp di hatiku !!

  48. KelateJuara says:

    Aku x kiro ore nk kato gapo, aku ttp anok kelate.. buruk baik, kelate ttp di hatiku !!

  49. AtukFC says:

    [..YouTube..] In the ‘word’ INDONESIAN SUPPORTER but not in the ‘world’ k.?

  50. AtukFC says:

    In the ‘word’ INDONESIAN SUPPORTER but not in the ‘world’ k.?

  51. Theyraymons says:

    [..YouTube..] yg mat endon sibuk kat sini knp..g la tgk video ko 2..

  52. Theyraymons says:

    yg mat endon sibuk kat sini knp..g la tgk video ko 2..

  53. ultras mania says:

    [..YouTube..] ntah,sibuk jew orang indon,blah la kau,pergi main2 jauh-jauh !!!! kami tak perlu pun komen kau kat sini

  54. ultras mania says:

    ntah,sibuk jew orang indon,blah la kau,pergi main2 jauh-jauh !!!! kami tak perlu pun komen kau kat sini

  55. roseputih218 says:

    [..YouTube..] kelate negeriku hok tercinta

  56. roseputih218 says:

    kelate negeriku hok tercinta

  57. drina drinacom says:

    Kami membawa pasangan untuk berkahwin secara sah di pejabat Majlis Agama Islam Thailand. Pernikahan ini adalah sah mengikut hukum syarak dan diiktiraf oleh Kerajaan Malaysia. Insya-Allah urusan boleh dijalankan dalam 2 hari sahaja & dokumen lengkap dapat diterima pada hari tersebut.Sekiranya berminat, sila hubungi :-DRINA DMARYA RESOURCESNo 7 Tingkat 1, Simpang 4, Teluk Pulai (Atas Kedai Kek Bee’s)Tel : 03-33745230/ 013-3311606WEB KAMI :kahwinthaibest.blogspot.comdrina1998.blogspot.com

  58. Aizen Kamil says:

    sebab rakyat kelantan sendiri racist kat negeri2 lain

  59. kereta produa says:

    sesiapa yg ingin MEMBELI KERETA produa dan proton baru dengan FULL LOAN..>tIADA LESEN PUN BOLEH>INTEREST RENDAH>GAJI RM1500 LAYAK>PAKAR PINJAMAN BANKsila email sy di produa.car@gmail.com..call di nombor 0189828117-en.nik

Leave a Comment

 

— required *

— required *