Kelantan vs Negeri Sembilan [FINAL Piala Malaysia 2010]

VIDEO Perlawanan Akhir Piala Malaysia 2010: Kelantan vs Negeri Sembilan
Stadium Nasional Bukit Jalil, 30 Oktober 2010.

VIDEO: Gol Hairuddin Omar

VIDEO: Gol Kemenangan Kelantan (Badhri Radzi)

VIDEO: Prebiu Final Part 1

VIDEO: Prebiu Final Part 2

Advertisement

70 Comments

  1. sawi matang says:

    apo nak dikato..

  2. ecik18 says:

    penalty sape2 leh score…. nah ambik 2 1…. pdm muke alif kene belasah atas belakang pgg pemmain klte…

  3. majed77sa says:

    i was waiting LRT train today .. i saw alots of kelenten fans … how come kelentan fans more than n semblan ? btw im nut malaysian

  4. ebar86 says:

    pengulas,,,macam haram!

  5. 62juke says:

    entah aper2 comentator… bukan nak memuji.. tapi Datuk Hj.Hasbullah awang kat rtm jugak yg best ulasan…

  6. Salam Sofian says:

    majed77sa : not kelentan,but kelantan.hehehe….kelantan is everywhere in malaysia.where ever u go….

  7. menatey says:

    @majed77sa bcoz we r very passionate about our football

  8. ntah says:

    walao apepun alasan,tomahan,kutukan dan seumpamanya..yang menang tetap menang..dalam game mesti ad yang menang n ad yang kalah..tp cmne mercun leh tlepas masuk?? dorang lempar mercun pon kat kawan2 dorang jugak..bahaya..tp xpo lah..kawe ore klate biapon dok blajar di selagor..smale g pon dok luar..ramai do’oh ore..huhu xpi xpo..sbb menang..azizi n subramaniam cepat2 sembuh,defend mmg x trurus smlm sbb dorang xder..tp farisham ngan fahmi meme patut dipuji..

  9. asterics says:

    2nd commentator xpyh nk mengulas laaaaaa……..!!!!!!!!!!! completely and utterly very bad..!!

  10. Abdul Haniff says:

    @majed77sa How come Kelantan fans more than Negeri Sembilan? one of the reasons for supporting the team Kelantan is a satisfaction to us. a pleasure to be out of control. Kelantan fans enjoy it..secretion adernaline muehehe

  11. irsyad94 says:

    thun dpan sep kito plop gomo abih2….idup klate,idup RED WORRIOR,bhako brani!!!!!!

  12. majed77sa says:

    @moneycruel bro where can i get n semilan shirt

  13. budak2baik says:

    [..YouTube..] org mcm ko la patut dilucutkan kewarganegaraan…..tak kan la bangla nepal nak buka video bola malaysia..

  14. budak2baik says:

    [..YouTube..] org mcm ko la patut dilucutkan kewarganegaraan…..tak kan la bangla nepal nak buka video bola malaysia..

  15. budak2baik says:

    org mcm ko la patut dilucutkan kewarganegaraan…..tak kan la bangla nepal nak buka video bola malaysia..

  16. majed77sa says:

    [..YouTube..] i dont understand you bro … i got one word only nepal hahaha .. u might think im from nepal … no im student from saudi arabia

  17. majed77sa says:

    [..YouTube..] i dont understand you bro … i got one word only nepal hahaha .. u might think im from nepal … no im student from saudi arabia

  18. majed77sa says:

    i dont understand you bro … i got one word only nepal hahaha .. u might think im from nepal … no im student from saudi arabia

  19. arnrave says:

    [..YouTube..] haahaha… cm bodo je pengulas ni.. ikut org ckp je.. hahaha

  20. arnrave says:

    haahaha… cm bodo je pengulas ni.. ikut org ckp je.. hahaha

  21. [..YouTube..] fuck u racist fuck. i’m malay n i said arab r not terrorist. y the fuck u said they r terorist ? the only terrorist is israel n america.

  22. stfugtfobitch says:

    fuck u racist fuck. i’m malay n i said arab r not terrorist. y the fuck u said they r terorist ? the only terrorist is israel n america.

  23. [..YouTube..] r u there enjoy at the stadium ?

  24. stfugtfobitch says:

    r u there enjoy at the stadium ?

  25. majed77sa says:

    [..YouTube..] im pruod to be terrorist against isreal and american

  26. majed77sa says:

    im pruod to be terrorist against isreal and american

  27. majed77sa says:

    [..YouTube..] thx 4 ur comment .. there is no difference between arab or non arab .. white or black … and im proud to be terrorist against isreal ans america

  28. majed77sa says:

    thx 4 ur comment .. there is no difference between arab or non arab .. white or black … and im proud to be terrorist against isreal ans america

  29. majed77sa says:

    [..YouTube..] no bro i didnt go there .. but i watch it on tvinshallah next match i will go …can u tell where can i buy n sembilan t-shirt i was looking for it in KL

  30. majed77sa says:

    no bro i didnt go there .. but i watch it on tvinshallah next match i will go …can u tell where can i buy n sembilan t-shirt i was looking for it in KL

  31. [..YouTube..] go to supermarket. then look for sport shop. u will find jersey there.if u cannot find one , i don’t know where else u should go. maybe u should ask malaysian around u .

  32. stfugtfobitch says:

    go to supermarket. then look for sport shop. u will find jersey there.if u cannot find one , i don’t know where else u should go. maybe u should ask malaysian around u .

  33. majed77sa says:

    [..YouTube..] ok terimah kasih abng

  34. majed77sa says:

    ok terimah kasih abng

  35. budak2baik says:

    [..YouTube..] dah kalah siap tak mengaku org negeri 9 plak dah..nak jadi pak arab konon..taik kucing.

  36. budak2baik says:

    [..YouTube..] dah kalah siap tak mengaku org negeri 9 plak dah..nak jadi pak arab konon..taik kucing.

  37. budak2baik says:

    dah kalah siap tak mengaku org negeri 9 plak dah..nak jadi pak arab konon..taik kucing.

  38. majed77sa says:

    [..YouTube..] hahah coz i love n sembilan … saya suka itu … hope my bahasa melyu is correct :D

  39. majed77sa says:

    hahah coz i love n sembilan … saya suka itu … hope my bahasa melyu is correct :D

  40. henzpawit says:

    [..YouTube..] Gomo hobeng keno gomo ahahaha

  41. henzpawit says:

    Gomo hobeng keno gomo ahahaha

  42. anok kelate says:

    menitis air mato ambo nih tgk gol 1st n 2nd…kelate bjaya buktikan pd 1malaysia yg kami pun layak bwk blik piala malaysia tu….tahniah red warriors…jasa kalian akan dikenang…hu3

  43. anok jati kelate.... says:

    sokong ntah, kpd yg x puas hati tu..anda harus terima qada’ dan qadar….kebenarannya jelas terbukti kelantan berhak menakluki piala malaysia 2010….jgn kerana cemburu dgn kejayaan kelantan…ada plak mencari sejuta alasan untuk menidakkan kejayaan kelantan..nampak sgt x matured…sy tidak nampak kekurangan pihak kelantan untuk tidak layak menjadi juara..org yang memberi banyak alasan adalah orang yang tidak bijak!!!…tahniah kpd pasukan Red Warrior dan penyokong Lautan Merah Kelantan…krn mendoa dan menyokong pasukan kelantan hingga ke saat yang terakhir………………………………:) Syabassss!!!!!!

  44. moneycruel says:

    [..YouTube..] Fans of Kelantan is famous for their fanaticism. highly excited states. For rural people who do not know about Kelantan, they will be labeled as a troublemaker or a bad boy .. that is unique fan Kelantan, which is not at the fans of other teams

  45. moneycruel says:

    Fans of Kelantan is famous for their fanaticism. highly excited states. For rural people who do not know about Kelantan, they will be labeled as a troublemaker or a bad boy .. that is unique fan Kelantan, which is not at the fans of other teams

  46. gambirian says:

    [..YouTube..] betol3x…walaupun datuk hasbullah kadang pon selalu tersasul tp ulasan dia mmg x syak lg mmg best…pengulas kt astro arena ni lak lg byk merapu meraban..

  47. gambirian says:

    betol3x…walaupun datuk hasbullah kadang pon selalu tersasul tp ulasan dia mmg x syak lg mmg best…pengulas kt astro arena ni lak lg byk merapu meraban..

  48. [..YouTube..] aku nak tau ni…..nape penyokong kelantan suka baling botol?

  49. TheSprinter77 says:

    aku nak tau ni…..nape penyokong kelantan suka baling botol?

  50. rikays1516 says:

    [..YouTube..] Ya..btul tuh. ambo ore klate ambo tau la guano ore2 ambo. ni la keunikan ore Klate. penyokong x suram dr stadium. g la mano2 pon. pakat2 pk la, ore y jauh nyo lbh dr 400km buleh penuh kan hampir 70% kapasiti stadium. sedang kn ore y jarak nya hnya 100km jah. tp xleh g ke stadium y sedekat tuh..malu molek. aku tahu la sbb aku jgk sebahagian y mari beramai2 naik bah. pakat tubik dr ceruk kg sbb aku fanatik asal namo jah klate aku akn g. ore negeri lain mano ado ginih. how shame you’re!

  51. rikays1516 says:

    Ya..btul tuh. ambo ore klate ambo tau la guano ore2 ambo. ni la keunikan ore Klate. penyokong x suram dr stadium. g la mano2 pon. pakat2 pk la, ore y jauh nyo lbh dr 400km buleh penuh kan hampir 70% kapasiti stadium. sedang kn ore y jarak nya hnya 100km jah. tp xleh g ke stadium y sedekat tuh..malu molek. aku tahu la sbb aku jgk sebahagian y mari beramai2 naik bah. pakat tubik dr ceruk kg sbb aku fanatik asal namo jah klate aku akn g. ore negeri lain mano ado ginih. how shame you’re!

  52. dukegiantz says:

    [..YouTube..] berape kerat sgt le trouble maker ni… macam la penyokong negeri lain tu bagus sgt x wat trouble… tp yg nyata…penyokong negeri lain bab negeri menang je br nk sokong… penyokong kelantan ni menang ke..kalah ke.. tetap sokong pasukan negeri….negeri yg dkt dgn selangor pun x leh nk sampai…best mende ntah hasbullah tu…. klu best x de la tersasul….. arena lg le hampeh…baik tgk kat stadium je…ulas sdiri…

  53. dukegiantz says:

    berape kerat sgt le trouble maker ni… macam la penyokong negeri lain tu bagus sgt x wat trouble… tp yg nyata…penyokong negeri lain bab negeri menang je br nk sokong… penyokong kelantan ni menang ke..kalah ke.. tetap sokong pasukan negeri….negeri yg dkt dgn selangor pun x leh nk sampai…best mende ntah hasbullah tu…. klu best x de la tersasul….. arena lg le hampeh…baik tgk kat stadium je…ulas sdiri…

  54. israeldie says:

    [..YouTube..] budak sprinter ni ada unsur syaitan dalam diri dia, cuba surf page lain. byk komen dia nak memulakan perbalahan sesama kita. better stop it.

  55. israeldie says:

    budak sprinter ni ada unsur syaitan dalam diri dia, cuba surf page lain. byk komen dia nak memulakan perbalahan sesama kita. better stop it.

  56. majed77sa says:

    [..YouTube..] .. hw old r u .. u seem teenager ..ada burger shop and motorbike like rempit … huhuhu by the way im muslim only and im not proud of arab nation

  57. majed77sa says:

    .. hw old r u .. u seem teenager ..ada burger shop and motorbike like rempit … huhuhu by the way im muslim only and im not proud of arab nation

  58. majed77sa says:

    [..YouTube..] what does that smile mean

  59. majed77sa says:

    [..YouTube..] what does that smile mean

  60. majed77sa says:

    what does that smile mean

  61. TheHong99 says:

    [..YouTube..] pemain Ns terlalu penting diri,terutama penjaring gol yg pertama itu….selalu x pass bola

  62. TheHong99 says:

    pemain Ns terlalu penting diri,terutama penjaring gol yg pertama itu….selalu x pass bola

  63. [..YouTube..] Second comentator hampeh gile, sakit telinga je dengar.. Lain kali astro x yah ambil comentator amatur camni

  64. nswrattlesnake says:

    Second comentator hampeh gile, sakit telinga je dengar.. Lain kali astro x yah ambil comentator amatur camni

  65. qoimneat says:

    [..YouTube..] org2 arena pun sukekan Negeri Sembilan..

  66. qoimneat says:

    org2 arena pun sukekan Negeri Sembilan..

  67. zhuzull87 says:

    [..YouTube..] pundek la fanatik.masa zaman kelantan lingkup ke liga fam tu ko ade dtg stdium tgk game? tak adooo…stdium pun kosong. kau pun duk umh tgk Samarinda. time TSAM rebranding blk klantan je baru korg bajet2 fanatik..

  68. zhuzull87 says:

    pundek la fanatik.masa zaman kelantan lingkup ke liga fam tu ko ade dtg stdium tgk game? tak adooo…stdium pun kosong. kau pun duk umh tgk Samarinda. time TSAM rebranding blk klantan je baru korg bajet2 fanatik..

  69. KHAIRUL FITRI says:

    ;sebab die berani zainal’..mcm borak kat warung..xboleh bla komentator

  70. kereta produa says:

    sesiapa yg ingin MEMBELI KERETA produa dan proton baru dengan FULL LOAN..>tIADA LESEN PUN BOLEH>INTEREST RENDAH>GAJI RM1500 LAYAK>PAKAR PINJAMAN BANKsila add sy di facebook atau email sy di produa.car@gmail.com..call di nombor 0189828117@ 01129884444-nik @ mietukar lah kereta anda untuk HARI RAYA AIDILADHA

Leave a Comment

 

— required *

— required *