Kelantan 1-0 Kedah [Separuh Akhir Piala Malaysia 2010]

VIDEO Separuh Akhir #2 Piala Malaysia 2010: Kelantan vs Kedah – Stadium Sultan Mohd Ke-IV, Kota Bharu, 23 Oktober 2010

Advertisement

47 Comments

  1. naim says:

    gomo klate gomo…………….

  2. abunaem says:

    Kelate the best REAL WARRIOR

  3. antiKlate says:

    tokki kau gomo…klate giler…tunjuk samseng pdhal samseng tahi kucing je…cm sampah…lagi hina dari sampah masyarakat…

  4. Fir.Dha.Us says:

    cantek la n9 mnang mlm ni…po la yg ko buek tu kodah oi…

  5. azli..klate says:

    kedah bengong..hahaha

  6. aku says:

    xyah la nak gaduh2…rugi kalau pasal bola melayu nak berpecah belah.. pakat pakat la kita pupuk semangat kesukanan…

  7. abunaem says:

    Tahniah antiKlate dengan kutukan mung kelate berjaya ke Final;;; Kelate Hebat … hanya orang dengki saja jeakous dgn kelate…Hidup Kelate….Hadiah Pemerintahan Kerajaan Kelate Ke 20th

  8. tsukasa says:

    hebat2….
    Kelate kito

  9. TeamPantaiTimur says:

    tahniah buat klantan….go success for final….The Red Warriors…..

  10. tsukasa says:

    kelate2

  11. sukabola says:

    tahniah kelantan & n9 layak ke final p.malaysia.
    hope final nnti xde aksi2 ganas penonton.
    majulah sukan utk negara…

  12. the123code says:

    jupo skali lg kite di bukit jalil

  13. kaseh.dee90 says:

    kemas gol sek kito bui!!! supo tahap international doh… kejut habih sek yo….terbaeeekkk~~~~!!!

  14. kok says:

    abih rosak lgi la stadum bukit jalil pasni

  15. kok says:

    kaseh.dee90: bAru 1-0 pon dh kata mcm international… kakakak… menyampah nyaa aku tengok sek sek mu yg poyo nie

  16. kaseh.dee90 says:

    bos…kelih molep gol tuh bos….tahap world class tuh..gol corner tueee~~~~~…careless keeper…ish3…ngaku jelah beb…v(^^,)v

  17. sek kelate says:

    antiklate,,
    mg kecek molek ckit gak,,nk tnye ckit duk mane eh,,nk jupe bleh x

  18. antikedah says:

    nate antiklate gilo babi….men supo taek anjing…xsoh koya la gilo

  19. bob mache says:

    gomo kelate gomo….
    kito gomo sengoti…
    bukti kan!!!

  20. sumak_gol says:

    tahniah kelate..biar la ore nak kutuk pun….

  21. budorp kelate says:

    yeh final lg,kau tggu n9 sek kito bls dendam……….

  22. peyoh says:

    30.10.10
    final kelate vs n.9
    mai kito pakat sokong kelate
    kelate mesti juara tahun n……..
    INSYALLAH……
    ambo hrp player kelate main dgn penuh kosisten spt kelate megalahkn selangor baru n……
    kelate blh………..

  23. pape jer says:

    mereka yang berprasangka kpd kelantan tu juz mrk yg otaknya d bawah tempurung.. cakap la ape korang nak cakap.. kami xprlukan pandangan korang utk kami dilihat d dunia.. dan akhirat.. apa jadi kat kami kalaupon media kutok,fam buat mcm2.. ada kami kesah.. yg kami tahu..kami d pihak yang benar.. nak fitnah kami.. fitnah lah.. kami tuntut di akhirat.. kami ok je.. xde hal.. dan xde sbb nak jelous ngan korang.. cme korang je penjeles.. hati busuk.. sedar lah..

  24. john terry says:

    malah kato gapo…tp semale kedah hebat doh,kelate lagi hebat….boo duk pk hok lepas,pk hok lawe final ni…gomo kelate gomo…bukit jalil here we come….red warrior….blast the N 9

  25. ntah says:

    Stadium rosak xpo..jangan sampai ada ore mati jah..dosa merosakkan stadium ngan mbunuh mana besar wei?? klate xdok la smpai pukul mati ore kalu kalah pon..x kira la 1 gol pon..menang tetap menang kan? ore hnya mampu mgutuk bila dye x mampu bbuat demikian..laen kali jgn serbu kalu x pkai helmet..maen sedap pon kalo kalah tetap ore ckp kalah..mmg gol class dunia..xpe kalah menang adat plawanan..kalu smua menang,sapa yg klah..kpda n9..all the best tp gomo tetap kami gomo

  26. bt 8 fc tanoh meroh.. says:

    1stly tahniah utk kelate….w/pun ambo x g stadium tp tgk astro pun mace dok dale stadium doh2…hebak sek kito…tp tahniah jugok ko team n9..kito jupo lg tahun ni…hrp2 staduim bkt jalil xrosok lg..pakak2 jg la kelakuan kito sbg penyokong team msg2…jange dok baloh2 la deh…sedey player kito tgk puok kito baloh kt seat, diorg dok “gomo” atah pade…bg support la deh…biar posotif blako jange ikut emosi…ape2 pun majulah sukan utk negara…gomo kelate gomo….

  27. ntah says:

    kpada kok tu..anda mgatakan kami poyo.kami mgatakan anda BOLOK..wakakakah..

  28. Fir.Dha.Us says:

    buat pe nak gaduh2? bukan dapat pe pn..kita sepatututnye menyokong sesama sendiri barula industri bola kite naik! BUKAN GADUH! sedarlah bahawa kita semua adalh rakyat Malaysia. tngok bola UK. Kalo kalah ade dorng gaduh?????fikirlah sendiri..

  29. bt 8 fc tanoh meroh.. says:

    fir.dha.us: kawe stuju tu…kalo nak lepah gere pakat gi beli bola sbutir sore pahtu pakat sepak la bola tu…ni saloh satu caro nak lepah gere kalo team kito kaloh…jange dok pikul ore sudoh la deh…

  30. skuad kijang says:

    gomo kelate gomo”…!!!!!!!!!!!! mari pkat g s.alam blako,,,

  31. anak jati kelate says:

    apa pun yg terjadi kaum perempuan negeri kelate iringi dengan doa dan sokongan padu yang x berbelah bahagi untuk pasukan red warrior….berjuang habis2an…muntahkan segala tohmahan org luar jauh2….itu x memberi kesan n faedah langsung dan itu adalah perkara normal bagi manusia yg mempunyai hasad dengki yg x boleh melihatkan kelebihan org lain…yg penting niat yg ikhlas bermain utk negeri kesayangan…harumkan nama negeri kita……may Allah always bless u all…amin…;)

  32. abu antonio says:

    gomo qelate gomo …….biar peccccooooohhhh pulok bukit jalilllllll

  33. abu antonio says:

    sex kelate kito pakat2 turun belakol g bukit jalil nanti ni …….cumo hamba ni nok puok kito pakat2 sembahyg hajat minto dgn allah supayo menberi kemenangan, kpd kito dan seluruh rakyat kelate merasai kemenangan itu dgn syukur ……..aminnnnn…..takbirrrrrr ……allahhuakebatt

  34. kelate kito says:

    mu sek2 bodo, sbb menate bola gado sokmo

  35. ntah says:

    kepada abu antonio sebutan tu kasi btol..aku ore Islam rasa tcabar ngan ejaan last mu tu..sebutan AllahuAkbar..dan kepada kelate kito tu..ambo dok brapo yakin demo ore klate sebab ore klate x eja ‘gado’..ambo x pehe ‘gado’ tu gapo…haha

  36. ntah says:

    dan kepada abu antonio jugak..ejaan nama Tuhan tu sila huruf besar k..Allah…tmbahan kita ni ore klate..kawe sekadar nak tgur hok mana salah salah

  37. klate says:

    kok…kokcak

  38. LEBONG says:

    EHHH…ADA LAGI KE ORG TENGOK BOLA SEPAK MALAYSIA NI…?

  39. wan says:

    kelantan boleh kalahkan n sembilan

  40. abe meen salor says:

    syukur pada Illahi…kelate maju lgi ko bkt jalil…kali ni kelate nk menan . hadiah untuk Tuanku sultan….Allah huuakbar…

  41. abe meen salor says:

    pesanan ambo ko wargo kelate…jgn tingga solat…kat stadium tu ada surau..dan.kalu Tuanku Sultan dan Tok Guru ada…lagi semangat…insyaAllah kelate juara tahun ni…pakat2 doa la da

  42. hunter says:

    jupo mula tahun depe kedoh dehhh.. sep demo smart gop main.. xsupo sep Selangor.. kemenangan kali ini jgk sbgy hadiah utk Sultan Muhammad – V…

  43. Norman says:

    hebat kelate wak gol

  44. zahier says:

    kedah boleh

Leave a Reply to kaseh.dee90

 

— required *

— required *