Johor FC vs Pahang [Suku Akhir Piala Malaysia 2010]

Suku Akhir #1 Piala Malaysia 2010: Johor FC vs Pahang – 12 Oktober 2010

Video Diupload Selepas Perlawanan.. harap malum

Advertisement

3 Comments

  1. mohd ahz says:

    harap2 jgnlah JFC gabung dgn Johor,
    aku x nk tgk player JFC jadi mcm Johor,
    player dtg pun naik ex5,gaji ratus2 je pun ada, pastu x berbayar pun,
    pas2 salahkan coach…………………..tolonglah MB jgn cakap je……masuk campur pun x guna,,,,masuklah budget RM…respect dengan MB n9 serius……Idris karim ,Rezal Zambery asal sape punya? tgk sape x tau menghargai sape?wan jamak pun lari tau……………

  2. mohd ahz says:

    skg JCorp kerajaan negeri dah ambik alih…dulu setahu aku gaji player JFC tip-top mcm org kerja swasta,cukup masa je masuk…….aku takut kalo PBNJ bwh kerajaan negeri yg pegang…masak beb gaji dia org nanti…takut……aku cakap sebab aku pernahlah supply brg2 untuk PBNJ masa bwh Jcorp payment memang tip-top…………..silap hari bulan Eddy Helmy pun lari….selangor duk aim je…silap2 g n9…………….player Johor bagus…..sampai ada 2-3 org org pinjam…mcm ragesh g n9,dgn striker g perlis tu…..tolonglah…serius sikit org atas….budget bagi biar cukup…………….

  3. bocah mumet says:

    JFC kn bnyak duit pancing la star utk main dgn JFC

Leave a Comment

 

— required *

— required *