Video Malaysia 7-0 Filipina [Kelayakan Piala AFC B-22]

Kelayakan AFC Cup 2013 Bawah 22

Malaysia vs Filipina (B-22)
AFC U-22 Championship 2013 Qualifiers
(Kelayakan Piala AFC 2013 Bawah 22)
Aung San Stadium
Yangon, Myammar, 25 Jun 2012

    Keputusan Perlawanan:

  • Malaysia 7-0 Filipina
  • Mohd Rozaimi Abdul Rahman m-3, 35, 62, 74
  • Mohd Fandi Othman m-33
  • Wan Zaharulnizam Zakaria m-40
  • D Saarvindran m-90+2

Advertisement

87 Comments

  1. flatboys94 says:

    [..YouTube..] BAGOS!

  2. flatboys94 says:

    BAGOS!

  3. zharifazwar says:

    [..YouTube..] Gile terer harimau muda!

  4. zharifazwar says:

    Gile terer harimau muda!

  5. blankrasta says:

    [..YouTube..] Harimau bbq anjing liar malam nih, HAHAHAHA

  6. blankrasta says:

    Harimau bbq anjing liar malam nih, HAHAHAHA

  7. drhafidz87 says:

    [..YouTube..] Rozaimi mmg tenang di dpn gol..dah lama Malaysia menanti striker yg klinikal dan tenang mcm dia..Dgn pendedahan berterusan dia bakal jd striker berbisa negara satu hari nnt..Malaysia Tanah Tumpah Darahku!

  8. drhafidz87 says:

    Rozaimi mmg tenang di dpn gol..dah lama Malaysia menanti striker yg klinikal dan tenang mcm dia..Dgn pendedahan berterusan dia bakal jd striker berbisa negara satu hari nnt..Malaysia Tanah Tumpah Darahku!

  9. 17akim says:

    [..YouTube..] kesian jugak aku tengok

  10. 17akim says:

    kesian jugak aku tengok

  11. eplgolo105 says:

    [..YouTube..] woi gampang curi video aku.. pahtu letak link sdiri..keje senang ko yer..aku letih2 dok uplod ko senang2 download pahtu letak link ko..bodoh punyer sokernet..ciplak video orang..bengong..

  12. eplgolo105 says:

    woi gampang curi video aku.. pahtu letak link sdiri..keje senang ko yer..aku letih2 dok uplod ko senang2 download pahtu letak link ko..bodoh punyer sokernet..ciplak video orang..bengong..

  13. kehek15 says:

    [..YouTube..] Amende nak marah orang curi video, bukan asli kau punya. Kau sebat dari Astro jugak. Hek eleeeeeeeeh.

  14. kehek15 says:

    Amende nak marah orang curi video, bukan asli kau punya. Kau sebat dari Astro jugak. Hek eleeeeeeeeh.

  15. arisaEA says:

    [..YouTube..] tahniah harimau muda.. MALAYSIA BOLEH <3

  16. Blu Berry says:

    tahniah harimau muda.. MALAYSIA BOLEH <3

  17. [..YouTube..] rozaimi neymar malaysia.. sabahan.. bukti bahawa untuk membangunkan bolasepak Malaysia, seluruh pelusuk negeri perlu diteroka untuk mendapat permata yang telah sekian lama di dalam lumpur.. Supaya Malaysia kembali menjadi gergasi Asia…SELAMANYA HARIMAU MALAYA!!

  18. [..YouTube..] Skuad Harimau Malaya U22 menjanjikan masa depan yg cerah untuk bola sepak Malaysia! Harap2 pemain tak mudah terbuai dgn kemenangan dan improve lebih baik akan datang!

  19. Firdaus Hj Darus says:

    Skuad Harimau Malaya U22 menjanjikan masa depan yg cerah untuk bola sepak Malaysia! Harap2 pemain tak mudah terbuai dgn kemenangan dan improve lebih baik akan datang!

  20. opdjasin says:

    [..YouTube..] Risau la takut player² muda ni terkena tempias gosip murahan mcm yg terjadi kat Nazmi Faiz. morale down kot kalau kene. diharapkan surat khabar x kan buat cerita murahan demi menjaga mutu bola sepak Malaysia.

  21. Firdaus Azmi says:

    Risau la takut player² muda ni terkena tempias gosip murahan mcm yg terjadi kat Nazmi Faiz. morale down kot kalau kene. diharapkan surat khabar x kan buat cerita murahan demi menjaga mutu bola sepak Malaysia.

  22. GosH831 says:

    [..YouTube..] Last goal tu, thru pass die cantek n stylish.. itu la international. :)

  23. GosH831 says:

    Last goal tu, thru pass die cantek n stylish.. itu la international. :)

  24. muhdzulhusmi says:

    [..YouTube..] woi gampang… mana video ko upload? xnampak pun, xnampak punn

  25. muhdzulhusmi says:

    woi gampang… mana video ko upload? xnampak pun, xnampak punn

  26. Mohamad Yusof says:

    mana video ko xde pon?

  27. capiloton says:

    [..YouTube..] wei golo, aku masuk page ko, tak nampak pun video yg ko upload

  28. capiloton says:

    wei golo, aku masuk page ko, tak nampak pun video yg ko upload

  29. [..YouTube..] lauk lauk lauk.

  30. Ahmad Nabil says:

    lauk lauk lauk.

  31. GEMPAganyanglahINDON says:

    sharing is caring!!! xde copyright kot!!!!

  32. [..YouTube..] sharing is caring!!! xde copyright kot!!!!

  33. GEMPAganyanglahINDON says:

    sharing is caring!!! xde copyright kot!!!!

  34. [..YouTube..] permulaan yang baik HM..kami nantikan akhirnya!!!!

  35. GEMPAganyanglahINDON says:

    permulaan yang baik HM..kami nantikan akhirnya!!!!

  36. geraedmy says:

    [..YouTube..] Nazmi Faiz overrated…

  37. geraedmy says:

    Nazmi Faiz overrated…

  38. [..YouTube..] malaysia boleiiiiiii!!!!!!!

  39. mohawkinected says:

    malaysia boleiiiiiii!!!!!!!

  40. editorman100 says:

    [..YouTube..] xramai penonton kot..bbtu pemain tak neves.

  41. editorman100 says:

    xramai penonton kot..bbtu pemain tak neves.

  42. [..YouTube..] DPMM FC akan menentang Harimau Muda pada 26/08/12 :) i support DPMM FC GEGAR GEGAR!!

  43. TheUnknowSuper says:

    DPMM FC akan menentang Harimau Muda pada 26/08/12 :) i support DPMM FC GEGAR GEGAR!!

  44. 565Mercurial says:

    [..YouTube..] oh ye..S league kan

  45. 565Mercurial says:

    oh ye..S league kan

  46. [..YouTube..] Menang lawan pasukan celup… Sepanyol + English + America + Suluk

  47. GaryValentino69 says:

    Menang lawan pasukan celup… Sepanyol + English + America + Suluk

  48. ultrakelate says:

    [..YouTube..] setuju..

  49. ultrakelate says:

    setuju..

  50. capiloton says:

    [..YouTube..] rozaimi macam matlan marjan

  51. capiloton says:

    rozaimi macam matlan marjan

  52. wangms says:

    [..YouTube..] Tulisan sokernet.com yang keluar sekejap sekejap tu sangat mengganggu.

  53. wangms says:

    Tulisan sokernet.com yang keluar sekejap sekejap tu sangat mengganggu.

  54. [..YouTube..] dibawa dek gosip hanya kerana mereka rajin membaca… rajin membaca surat khabar negara. kalau mereka duk buat kerja mereka yakni main bola dan tengok CNN je aku rasa semua ok. oh ya dan satu lagi, jangan lupa asal usul. tahniah atas kemenangan ini. semoga berkekalan. :)

  55. khirabusyafiq says:

    dibawa dek gosip hanya kerana mereka rajin membaca… rajin membaca surat khabar negara. kalau mereka duk buat kerja mereka yakni main bola dan tengok CNN je aku rasa semua ok. oh ya dan satu lagi, jangan lupa asal usul. tahniah atas kemenangan ini. semoga berkekalan. :)

  56. shaqer607 says:

    [..YouTube..] dpmm tu pe?men kat ne?

  57. shaqer607 says:

    dpmm tu pe?men kat ne?

  58. [..YouTube..] harimau muda terbaik.. harap ni akan beri confidence kepada match2 yg akan dtg.. Malaysia Boleh!!!!!!

  59. SoraKanzaki89 says:

    harimau muda terbaik.. harap ni akan beri confidence kepada match2 yg akan dtg.. Malaysia Boleh!!!!!!

  60. [..YouTube..] DPMM FC 2 mende?

  61. AfNaNVendetta Nan says:

    DPMM FC 2 mende?

  62. mankaren88 says:

    [..YouTube..] Ada live tak ?

  63. mankaren88 says:

    Ada live tak ?

  64. NIKMusic96VEVO says:

    xde

  65. kuroyuui95 says:

    [..YouTube..] tak silap kelab dari brunei

  66. kuroyuui95 says:

    tak silap kelab dari brunei

  67. MastaMambo says:

    [..YouTube..] Apa dia tu dpmm fc tu.. x pnah dengaq pun.. kikiki

  68. MastaMambo says:

    Apa dia tu dpmm fc tu.. x pnah dengaq pun.. kikiki

  69. [..YouTube..] hmm takde…

  70. TheUnknowSuper says:

    hmm takde…

  71. [..YouTube..] kelab professional dari brunei, last time DPMM FC vs Harimau Muda seri 1-1

  72. TheUnknowSuper says:

    kelab professional dari brunei, last time DPMM FC vs Harimau Muda seri 1-1

  73. [..YouTube..] men kat S. League

  74. TheUnknowSuper says:

    men kat S. League

  75. [..YouTube..] ye S League

  76. TheUnknowSuper says:

    ye S League

  77. MrRoses74 says:

    [..YouTube..] Rozaimi! Rozaimi! Rozaimi! teringat kat dialog Jozan

  78. MrRoses74 says:

    Rozaimi! Rozaimi! Rozaimi! teringat kat dialog Jozan

  79. CucuBravo says:

    [..YouTube..] tulisan tue jadi watermark la…dorang kena la dpt kredit…kalo xsuke, buat n upload sendiri xD*bersyukurlah org da updatekan..ape la….manusia2 -.-”

  80. CucuBravo says:

    tulisan tue jadi watermark la…dorang kena la dpt kredit…kalo xsuke, buat n upload sendiri xD*bersyukurlah org da updatekan..ape la….manusia2 -.-”

  81. semutipoh says:

    [..YouTube..] kemasukkan semula fadzli sas dan wan zack selepas pengantungan mmg byk memberi impak pada skuad Harimau Muda…hari nie lawan chinese taipie…harap2 3 mata dpt dikutip…In KS We Trust

  82. semutipoh says:

    kemasukkan semula fadzli sas dan wan zack selepas pengantungan mmg byk memberi impak pada skuad Harimau Muda…hari nie lawan chinese taipie…harap2 3 mata dpt dikutip…In KS We Trust

  83. MrAriff1993 says:

    [..YouTube..] Watch my video Germany vs Italy EURO 2012 1-2 , watch?v=dRpRQKgYorM

  84. MrAriff1993 says:

    Watch my video Germany vs Italy EURO 2012 1-2 , watch?v=dRpRQKgYorM

  85. 3003OrlandO says:

    [..YouTube..] Dia yg uplod so dia berhak meletakkn watermark dia la. Kalo xnk diganggu tgk aje berita sukan kt tv.

  86. 3003OrlandO says:

    Dia yg uplod so dia berhak meletakkn watermark dia la. Kalo xnk diganggu tgk aje berita sukan kt tv.

Leave a Reply to Blu Berry

 

— required *

— required *