Malaysia 1-0 Korea Selatan [Persahabatan B-23]

Perlawanan Persahabatan Skuad B-23 Malaysia vs Skuad B-23 Korea Selatan, Stadium Nasional Bukit Jalil, 25 Julai 2010.

Jaringan:
1 – 0 51′ Mohd Safiq Rahim

Advertisement

145 Comments

  1. 016iman says:

    [..YouTube..] salam, boleh tak aku guna video ini untuk page saya, please, jangan risau kamu akan dapat semua credit…

  2. Amir14Ameero says:

    [..YouTube..] 야!말레이시야최고야!

  3. EPLsoker says:

    [..YouTube..] wa’alaikumussalam.. no hal bro 016iman, memang video dalam ni tujuan utk dikongsi2

  4. pedutorres says:

    [..YouTube..] salam bro, ada tak video penuh game ni?

  5. EPLsoker says:

    [..YouTube..] @pedutorres – wa’alaikumussalam wbt.. panjang tu boh :) tak kesempatan masa lagi, tak tahu mampu upload ke tak

  6. roim82 says:

    [..YouTube..] syafiq rahim = xavi malaysiasyabas….

  7. [..YouTube..] mirip gol slovenia lwn algeria masa wc2010…penjaga gol sengal haha…

  8. yassay07 says:

    [..YouTube..] gambar saye tak der…member jer nampak, padahal saye duk blah kanan sikittt jer dari die…hahahahaha

  9. [..YouTube..] i da like,,, :-)

  10. izradesign says:

    [..YouTube..] Aku sudah kata Malaysia boleh…..

  11. Izra kancan izra says:

    Aku sudah kata Malaysia boleh…..

  12. bentak87 says:

    [..YouTube..] power……….i like it…buat lg tau…gua sayang skuad kebangsaan..klu tak menang tak apa..tp kualiti kena tingkatkan lg…mu……….ah…

  13. bentak87 says:

    [..YouTube..] powerlah……..

  14. skemaboy87 says:

    [..YouTube..] Assalamualaikum. Emm diorang pun men pakai B23 gak.. Cme nape kite time ni mmg kuat, pastu 3 taun lg org yg same dah bole men world cup kite plak jd lauk..

  15. Izzudeen Ayub says:

    Assalamualaikum. Emm diorang pun men pakai B23 gak.. Cme nape kite time ni mmg kuat, pastu 3 taun lg org yg same dah bole men world cup kite plak jd lauk..

  16. roim82 says:

    [..YouTube..] @skemaboy87 setujutgk dulu mase zaman akmal rizal, hairuddin omar, nizaruddin yusuf, indra putra, zamani misbha, khairunisam, sume dulu star mase time under 23, tp bile lps umur 23, prestasi merudum teruk giler..hope FAM ambil perahitian sikitkite x nk kehilangan bakat2 besar bola sepak yg kite ade skrg ni sprti yg terdahulu..sekian..p/s: shafiq rahim mmg aku dah usha lame dulu..mmg aku xterkejut klu die mnjadi play maker yg terbaik utk malaysia.. syabas la brO..

  17. wann9 says:

    [..YouTube..] thanks EPLsoker harap pasnie boleh dibuat channel malaysia team n boleh upload video team malaysia ni dari dulu sampai skrg…video masa olimpik lwn german dulu ader ke?? hehehe kongsilah

  18. Amir14Ameero says:

    [..YouTube..] kalau lihat ada link di situ. hassan sani pkai number 10 assist james wong to score. syafiq pun pakai 10.

  19. SuperThehim says:

    [..YouTube..] Nice!!!!

  20. qushciko says:

    [..YouTube..] Terbaiklah Malaysia!!!

  21. Albert Einstein says:

    Terbaiklah Malaysia!!!

  22. JBmale366 says:

    [..YouTube..] malaysia come back..last kita dapat beat korea bila?..aku rasa zaman arwah mokhtar je…

  23. merpatizm says:

    [..YouTube..] cayalah…..keep it up….lepas ni lawan jepon…pas2 konke asia…pas2 kita lawan sepanyol….tahniah la……

  24. didunia786 says:

    [..YouTube..] wa respect malaysia !!cayalah….

  25. mydarkness96 says:

    [..YouTube..] zaman kegemilangan malaysia akn kembali nnti..cayalah malaysia!!

  26. mydarkness96 says:

    zaman kegemilangan malaysia akn kembali nnti..cayalah malaysia!!

  27. hilmiocolas says:

    [..YouTube..] kalau malaysia menang sbb peminat dia fanatik!kalau malaysia kalah sbb FAM tak reti nak manage!! we’ll see malaysia in WC 2018 :)

  28. JaFbuster says:

    [..YouTube..] Congratulations! but please this is nothing but the MEANINGLESS FRIENDLY MATCH.lol would u please do not upload these clips anymore. thats enough.pretty annoying .LOL

  29. JaFbuster says:

    [..YouTube..] Please check this results!Malaysia vs Korea (National A team historical records) 44 games 8won 12 draw 24 defeatsMalaysia vs Korea(Olympic representatives)7games 1won(a few days ago) 1 draw 5 defeats.Thanks.Would U please stop to annoy Koreans. LOL. I love Malaysia. please.

  30. zzzz7889uil says:

    [..YouTube..] malaysia tahun 70 80an takdela hebat mana pun… kita je kena auta…. ko tau tak kalau ikutkan rekod dulu2 korea lagi better dari malaysia tau. kita layak ke piala asia dalam peringkat klayakan cuma 2 kali je. itupun tahun 2007 layak sbg tuan rumah je. sedangkan korea waktu tu dah layak ke piala asia lagi banyak rekod dari kita. tahun 86 korea dah pg WC…. kita pun nak huha sana huha sini dgn piala merdeka. korea tak pandang piala merdeka dah waktu tu sbb WC & piala asia bagi diorg lagi baik.

  31. zzzz7889uil says:

    [..YouTube..] aku nak tanya korang semua, dulu tahun 60an hingga 80an juara terbanyak bola sepak sukan SEA sape? THAILAND! aku tak nafikan ghani minhat dgn mokhtar memang terer. tapi bila aku dengar orang otai dulu kata malaysia jaguh asia, aku rasa mcm tak setuju. aku rasa macam kenyataan tu dibuat dari kefanatikan melampau peminat malaysia masa tu. kalau korang tak caya, korang search rekod kjuaraan bola sepak sukan SEAP (masa tu nama SEAP).

  32. zzzz7889uil says:

    [..YouTube..] Malaysia bleh beat Korea & jepun waktu tu sebab fizikal diorg pendek2… tak macam sekarang ni… ko tengok la video tu. player korea tingggi2 kan? zaman mokhtar & ghani minhat tinggi diorg lebih kurang cam kita dan ada yg lg pendek lagi. masuk tahun 80an korea & jepun dah amik berat pasal soal fizikal dan player diorg makin lama makin tinggi…. korg tak caya cuba tengok gambar waktu team malaysia 70an brgambar dgn korea waktu tu. tinggi player diorg setara dgn kita je.

  33. zzzz7889uil says:

    Malaysia bleh beat Korea & jepun waktu tu sebab fizikal diorg pendek2… tak macam sekarang ni… ko tengok la video tu. player korea tingggi2 kan? zaman mokhtar & ghani minhat tinggi diorg lebih kurang cam kita dan ada yg lg pendek lagi. masuk tahun 80an korea & jepun dah amik berat pasal soal fizikal dan player diorg makin lama makin tinggi…. korg tak caya cuba tengok gambar waktu team malaysia 70an brgambar dgn korea waktu tu. tinggi player diorg setara dgn kita je.

  34. roim82 says:

    [..YouTube..] @JaFbuster ape yg dikamsudkan meaningless friendly match?setidak2 nye ini akan memberikan keyakinan kepada pasukan negara untukj melakar kejayaan masa akan dtgcume aku hrp pasukan malaysia tidak terawang awangan dgn pencapaian skrgperlu lbh fokus, bekerja keras dan berusaha lagikami rakyat malaysia sntiasa mykg pasukan Malaysia

  35. roim82 says:

    [..YouTube..] @zzzz7889uil setuju dgn komen andaklu kite lihat game malaysia dulu klu nk bandgkan dgn skrg, xde la power sgtmalaysia power mase zaman itu sahajatp skrg kite perlu mengubah mentaliti peminat bola sepak tanah airkita jgn mghrpkan permain malaysia sama atau setanding dgn bola sepak eropahminda kita terpgrh dgn sajian dripd eropah dan terbawa2 ke dalam bola sepak malaysiabiar pasukan malaysia meningkat dgn acuan mereka sendiri..

  36. roim82 says:

    [..YouTube..] gol ini sgt2 memerlukan kemahiran yang tinggi dan sgt berkualiti…

  37. zzzz7889uil says:

    [..YouTube..] @roim82 1 lagi, bolasepak malaysia dulu2 style dia main sama je macam sekarang. ko ingat zaman mokhtar malaysia tak penah kena titik ke? penah gak! Malaysia penah KALAH 1-7 dgn china kat bangkok thailand tahun 1978! apa cerita tu? padahal china bukannya kuasa bolasepak asia! kenapa kekalahan ni x diceritakan pada peminat bolasepk waktu skrg ni? kalau betul gah di asia dulu2 kenapa tahun 70 80an kita tak penah jd juara piala asia dan waktu tu rekod kita cuma 1st round dlm asian cup era tu!

  38. zzzz7889uil says:

    [..YouTube..] @roim82 1 lagi, bolasepak malaysia dulu2 style dia main sama je macam sekarang. ko ingat zaman mokhtar malaysia tak penah kena titik ke? penah gak! Malaysia penah KALAH 1-7 dgn china kat bangkok thailand tahun 1978! apa cerita tu? padahal china bukannya kuasa bolasepak asia! kenapa kekalahan ni tak diceritakan pada peminat bolasepk waktu skrg ni? kalau betul gah di asia dulu2 kenapa tahun 70 80an kita x penah jd juara piala asia dan waktu tu rekod kita cuma 1st round dlm asian cup era tu!

  39. zzzz7889uil says:

    [..YouTube..] @roim82 1 lagi, bolasepak malaysia dulu2 style dia main sama je macam sekarang. ko ingat zaman mokhtar malaysia tak penah kena titik ke? penah gak! Malaysia penah KALAH 1-7 dgn china kat bangkok thailand tahun 1978! apa cerita tu? padahal china bukannya kuasa bolasepak asia! kenapa kekalahan ni x diceritakan pada peminat bolasepk waktu skrg ni? kalau betul gah di asia dulu2 kenapa tahun 70 80an kita tak penah jd juara piala asia dan waktu tu rekod kita cuma 1st round dlm asian cup era tu!

  40. zzzz7889uil says:

    [..YouTube..] @roim82 1 lagi, bolasepak malaysia dulu2 style dia main sama je mcm sekarang. ko ingat zaman mokhtar malaysia tak penah kena titik ke? penah gak! Malaysia penah KALAH 1-7 dgn china kat bangkok thailand tahun 1978! apa cerita tu? padahal china bukan kuasa bolasepak asia! nape kekalahan ni x diceritakan pada peminat bolasepk waktu skrg ni? kalau betul gah di asia dulu2 kenapa tahun 70 80an kita tak penah jd juara piala asia dan waktu tu rekod kita cuma 1st round dlm asian cup era tu!

  41. zzzz7889uil says:

    [..YouTube..] 1 lagi, bolasepak malaysia dulu2 style dia main sama je mcm sekarang. ko ingat zaman mokhtar malaysia tak penah kena titik ke? penah gak! Malaysia penah KALAH 1-7 dgn china kat bangkok thailand tahun 1978! apa cerita tu? padahal china bukan kuasa bolasepak asia! nape kekalahan ni x diceritakan pada peminat bolasepk waktu skrg ni? kalau betul gah di asia dulu2 kenapa tahun 70 80an kita tak penah jd juara piala asia dan waktu tu rekod kita cuma 1st round dlm asian cup era tu!

  42. zzzz7889uil says:

    [..YouTube..] @roim82 1 lagi, kalau malaysia betul2 gah di asia tahun 70 80an nape malaysia tak penah layak ke peringkat suku akhir piala asia tahun tu?! rekod terbaik kita dalam piala asia tahun 70an tu cuma pusingan pertama saja! tak caya search sjarah rekod malaysia dalam piala asia, kita tak penah layak ke suku akhir pun waktu tu. dan cuma layak ke piala asia 2 kali saja dalam pringkat kelayakan pada tahun 1976 & 1980 je!

  43. [..YouTube..] yay im from malaysia but cant sspeek malay

  44. gmana seh cara dowload nya broooo,,,,heheheh

  45. ddos411 says:

    [..YouTube..] @ChishtiSalman LMAO how come???

  46. [..YouTube..] kebetulan itu juga lawannya korea abal2,coba lawan Indonesia..

  47. [..YouTube..] @ddos411 Caus I live im uk I would like to live in KL though

  48. CseLeah says:

    [..YouTube..] goal lawa tu.. nice one

  49. WeiZhuan Lim says:

    goal lawa tu.. nice one

  50. Mr1234561995 says:

    [..YouTube..] @zenalronaldoboazo ..hahaha,,,lwn indonesia pon malaysia mng 1-0 pada 2009…hahaha…friendly!

  51. 17akim says:

    [..YouTube..] pemain selangor jgk yg score ! :DDD

  52. 077915732 says:

    [..YouTube..] @zzzz7889uil tapi sekurang2nya malaysia layak juga ke olimpik di moscow pada 1982,cuma dunia pada masa tu tengah boikot soviet union

  53. singgahsana kegelapan says:

    @zzzz7889uil tapi sekurang2nya malaysia layak juga ke olimpik di moscow pada 1982,cuma dunia pada masa tu tengah boikot soviet union

  54. jazli hazwan laili says:

    kra ye…b23 lebih gagah dri b23 korea……b23 peluang mmg cerah…mgkin suatu ari ntila selepas b23 menjadi umur2 2atau 26…mgkin mse 2 lebih gagah malaysia…insyaallah

  55. jazli hazwan laili says:

    shafiq rahim keje keras 2…tgk cm ne dia buat gol sebelum 2 dia kene bertembung dgn bberapa pemain korea…akhirnya…gooooollllllllllllllllll!!!!!!!!!!!!

  56. hensemboy88 says:

    @zenalronaldoboazo cukitai la lo!.. lo pikir gampang kasi kala korea..

  57. babyblon33 says:

    gogogo Harimau Malaya

  58. Sikendar AFERO KHAN says:

    banyakkan perlawanan berkualiti sebegini……..harimau malaya akan mengaummmmmmmmmmmmmmmmm kembali

  59. Bentak blogger says:

    masa ni pemain korea ada 6 player yang main untuk kesebelasan piala dunia…bangga beb…

  60. zzzz7889uil says:

    @nazzrul15 bukan aku tak sokong malaysia, aku nak sedarkan kat diri kita sendiri tahap bolasepak kita masih belum berada pada tahap yg membanggakan, sampai bila kita nak ingat kehebatan citer lama? pasal negara lain tau malaysia tu lopek atau tidak, memang negara lain dah tau pun (tak semua). Ko ingat waktu piala asia 2007 waktu kita jadi tuan rumah dengan thailand dan indon tu? malaysia kalah teruk kot. NAK SOROK APA LAGI?

  61. jkh9687 says:

    citer banyak tak guna..olympic squad malaysia dah lepas ke 3rd round..itu indonesia,singapore,thailand mana? our rivals sume junior squad sangkut dari 1st round…potensi sudah ada..cuma nak perbaiki dan kekalkan momentum je ni..kalau dpt perbaiki..siap2 duit semua malaysian..kita ke london tengok bola squad malaysia kat sana

  62. Rani Ramli says:

    @zzzz7889uil Malaysia gah di pentas Pestabola Merdeka aje

  63. Rani Ramli says:

    @MrUdean MEREPEK KEPALA HOTAK KAU

  64. nasdin2010 says:

    malaysia boleh,.,malaysia boleh hidup melayu… hidup hidup melayu..

  65. akbar96db says:

    mase ni pnyokong skit lg…bila aff suzuki … perghhhhhh gua tabik u all

  66. D9INE says:

    @MrEljesrizuan i understand. the malaysian keeper in the second leg was better, even the singaporeans admit it

  67. Adam Rara says:

    kira ok MALAYSIA 1- K.SELATAN 0.. kalau INDON BUNTUT KURAP tu main konferm keputusannya INDON 0- K.SELATAN 1. Kalau Singapore lak dia sesuai digelar PASUKAN LAKONAN TERLAMPAU TERBAIK DUNIA.. menang award pemain berlakon terbaik je sesuai kat dunia ni…haha!! singapore,,, singapore… AKu orang SINGAPORE kutuk negare sendiri… sebab pemain yg berlakon atas padang tu SAMPAH yg dikutip oleh negara aku!! hehe..

  68. MrLangkahKanan says:

    aku benci betol dengo commentator astro ni hasbullah awang gak terbaek

  69. EvokerGunBlade says:

    the point is the loser only use import …noob football development…so desperate and no young player…come on go take u19 import

  70. [..YouTube..] the point is the loser only use import …noob football development…so desperate and no young player…come on go take u19 import

  71. EvokerGunBlade says:

    the point is the loser only use import …noob football development…so desperate and no young player…come on go take u19 import

  72. nasrosicky says:

    [..YouTube..] nk lyk olimpik msia kene dpt postive result vs bahrain ngan syria nnti..jepun mmg top class team..hr tu kene 2-0 pun dh kira ok..coz statistic game shot japan 26 malaysia 2…tanah tumpahnya darahku…

  73. nasrosicky says:

    nk lyk olimpik msia kene dpt postive result vs bahrain ngan syria nnti..jepun mmg top class team..hr tu kene 2-0 pun dh kira ok..coz statistic game shot japan 26 malaysia 2…tanah tumpahnya darahku…

  74. IVANGEBER says:

    [..YouTube..] bahasa malaysia jelek bnget yah

  75. IVANGEBER says:

    bahasa malaysia jelek bnget yah

  76. ridzBORED says:

    [..YouTube..] watch?v=4NkWdQWmalA&feature=channel_video_title

  77. ridzBORED says:

    watch?v=4NkWdQWmalA&feature=channel_video_title

  78. [..YouTube..] 3 dislikes tu mesti mamat indon sengal tu

  79. peacemaster49 says:

    3 dislikes tu mesti mamat indon sengal tu

  80. [..YouTube..] ahh… ko… singapore lau xde mat saleh memang corot la singapore….

  81. [..YouTube..] ahh… ko… singapore lau xde mat saleh memang corot la singapore….

  82. peacemaster49 says:

    ahh… ko… singapore lau xde mat saleh memang corot la singapore….

  83. rudeboyzbob says:

    [..YouTube..] bahasa indon = bukan bahasa sebab tak ada bahasa indonesia yang standard..semua rojak tak ada piawaian yang betul.lihat saja dalam akhbar2 tempatan indon(koran dalam bahasa indon).semua tunggang-langgang.

  84. rudeboyzbob says:

    bahasa indon = bukan bahasa sebab tak ada bahasa indonesia yang standard..semua rojak tak ada piawaian yang betul.lihat saja dalam akhbar2 tempatan indon(koran dalam bahasa indon).semua tunggang-langgang.

  85. [..YouTube..] malaysia dlu pun takde mat saleh pon bleh klahkan America Malaysia 3-0 USA

  86. FireXCreations says:

    malaysia dlu pun takde mat saleh pon bleh klahkan America Malaysia 3-0 USA

  87. [..YouTube..] park ji sung men mse ni??

  88. TheClassified92 says:

    park ji sung men mse ni??

  89. meymelly says:

    [..YouTube..] dh tnyata psukan bola sepak MALAYSIA mmang HEBATdi asia tenggara…malaysia vs man utd 2-3 klh tipis je.malaysia vs korea selatan 1-0.tk heran la malaysia menang sbab mmang malaysia yg TERHEBAT.malaysia lwn arsenal & liverpool,malaysia berpeluang gak mnjaringkn bbrapa gol…sbab MALAYSIA yg TERHEBAT…

  90. meymelly says:

    dh tnyata psukan bola sepak MALAYSIA mmang HEBATdi asia tenggara…malaysia vs man utd 2-3 klh tipis je.malaysia vs korea selatan 1-0.tk heran la malaysia menang sbab mmang malaysia yg TERHEBAT.malaysia lwn arsenal & liverpool,malaysia berpeluang gak mnjaringkn bbrapa gol…sbab MALAYSIA yg TERHEBAT…

  91. indongiler says:

    haha..indon kalah lawan malaysia lagi mhu nyalak di sini

  92. indongiler says:

    [..YouTube..] haha..indon kalah lawan malaysia lagi mhu nyalak di sini

  93. indongiler says:

    haha..indon kalah lawan malaysia lagi mhu nyalak di sini

  94. MultiLekor says:

    [..YouTube..] ni suma pemain pelapis korea je la..terdiri dari kebanyakan pelajar U je..

  95. MultiLekor says:

    ni suma pemain pelapis korea je la..terdiri dari kebanyakan pelajar U je..

  96. [..YouTube..] OSCAR Winning goes to SINGAPORE Congrat congratulations

  97. FireXCreations says:

    OSCAR Winning goes to SINGAPORE Congrat congratulations

  98. [..YouTube..] aku respect ko

  99. FireXCreations says:

    aku respect ko

  100. [..YouTube..] sabar org malaysia kalah pon dengan singapore tapi kami sokong veteran selangor vs veteran singapore hahaha kami terer

  101. FireXCreations says:

    sabar org malaysia kalah pon dengan singapore tapi kami sokong veteran selangor vs veteran singapore hahaha kami terer

  102. MrP0pK0rn says:

    [..YouTube..] harimau putih lawan harimau kuning belnag hitam!!!! hanya samurai je leh sembelih dua ekor rimau ni.. garuda mati lama dah… singa yg kuat belakon pon turut dibaham rimau!!

  103. MrP0pK0rn says:

    harimau putih lawan harimau kuning belnag hitam!!!! hanya samurai je leh sembelih dua ekor rimau ni.. garuda mati lama dah… singa yg kuat belakon pon turut dibaham rimau!!

  104. on9hockeu says:

    [..YouTube..] kira oklah kamu memang banyak jujur.

  105. on9hockeu says:

    kira oklah kamu memang banyak jujur.

  106. uncleFlipify says:

    [..YouTube..] pro beb!

  107. uncleFlipify says:

    pro beb!

  108. ritz60 says:

    [..YouTube..] Era kebangkitan semula…

  109. ritz60 says:

    Era kebangkitan semula…

  110. amirbinomar says:

    [..YouTube..] aku tengok video ni sebab Malaysia menang 1-0 lawan Korea Selatan. team asean lain ada ke?

  111. amirbinomar says:

    aku tengok video ni sebab Malaysia menang 1-0 lawan Korea Selatan. team asean lain ada ke?

  112. wariolovevt says:

    [..YouTube..] fantasic goal

  113. wariolovevt says:

    fantasic goal

  114. SyahTRemc2 says:

    [..YouTube..] tak kisahnye pun asal dorang bawak nama korea. kalo menang kat paper dia tulis “MALAYSIA MENANG LAWAN KOREA” dan dia tak tulis “MALAYSIA MENANG LAWAN BUDAK UNIVERSITI KOREA”. hahahaha

  115. SyahTRemc2 says:

    tak kisahnye pun asal dorang bawak nama korea. kalo menang kat paper dia tulis “MALAYSIA MENANG LAWAN KOREA” dan dia tak tulis “MALAYSIA MENANG LAWAN BUDAK UNIVERSITI KOREA”. hahahaha

  116. CLoundiO says:

    [..YouTube..] sincerely SINGAPORE , NEGARA ANGKUH LAGI SOMBONG –SUMBER -INDONGANON

  117. CLoundiO says:

    sincerely SINGAPORE , NEGARA ANGKUH LAGI SOMBONG –SUMBER -INDONGANON

  118. ainnana says:

    [..YouTube..] ok la tu….korea selatan pasukan piala dunia kan………kalah ngan malaysia……

  119. ainnana says:

    ok la tu….korea selatan pasukan piala dunia kan………kalah ngan malaysia……

  120. etw0244 says:

    I really like Soccer..I am Korea(south^^)God bless Malaysia and Southeast Asia…Someday Malaysia & Southeast Asia also will go to worldcup..!! Good Luck!

  121. SyahTRemc2 says:

    yea menang..kau ade?

  122. zhoriifhazriiq9 says:

    Knapa X Mnari Gangnam Style Ke Fantastic Baby…Goal SR Tuu Mmng Cntik…

  123. TheUnknown708 says:

    WOW FANTASTIC GOAL !! DANCE WOOHOO ~ I WANNA DANCE,DANCE,DANCE,DANCE,DANCE WOW FANTASTIC GOAL !! BOOMSHAKALAKA GOAL ! BOOMSHAKALAKA GOAL !! GO GO GO TEAM M’SIA !!!#HahaSengalje

  124. siput sopot says:

    safiq rahim da bezzzz!!!

  125. ain nur says:

    tgk tu dari korea tp komen pun bek2 buat mlu je yg berjiran.3serumpun konon puihh..kat sni gdh

  126. ain nur says:

    tahu x apa paling aku bangga kan kat pasukan malaysi??? yang bermain tu SEMUA ANAK BANGSA KITA SENDIRI kita x perlukan permain import dalam team negara..anak bangsa kita mampu julang malaysia bukan kutuk ye cuma bandingkan..tgk singpore dan indnesia. brpa ramai pemain import dalam team negara dia..

  127. Firdaus Sulaiman says:

    Semoga sukses selalu pasukan Harimau Malaya :D

  128. محمد ابو بكر بن عمر says:

    Bangkai² Singapork dan Indogneshit sini menyalak macam anjing kenape? Jelous sangat hati korang bengkak dan otak korang berkarat…..bodoh jer puak² hater nie…..Syafiq Rahim score yang hampa nak dengki sangat kenapa??Indon negara Islam tapi kuat fitnah,mengumpat dan adu domba….islam ke kuat ke tu?9 wali songo pun orang indon yang mengajar orang Malaysia..tapi indon guru Malaysia sekarang dah jadi jahil??Singapork pulak negara kau azan sembahyang pun loudspeaker pun tak boleh..sedarlah!

  129. flegis123 says:

    khabarnya tahun ni malaysia nk lawan barcelona… sy harap malaysia boleh menaikkan momentum semangat patriotik dari dijajah dalam dunia bola sepak…hehe

  130. Mastas iZRavenkroft says:

    Pi mampoi la indon..singalapor poyo kibas punggong cina

  131. devi aradina says:

    Malaysia beat South Korea?, good news…
    By : Agen Bola, Agen Tangkas, & Agen Casino

  132. Muhd Izzat Farhan says:

    yg ni aq setuju

  133. Therese Gram says:

    Dear Mr or Mrs,Hotels need Men and Women,who can work and live in Hotel Canadian .Hotel will pay for your ticket only,Hotel needs twenty more additional workers for immediate employment but you will take care of your Health/Life Insurance documents in your Continents. I shall furnish you with adequate information needed if you are interested contact us only via mail address below.canadahoteljobs@worker.comhotelsupervisorcanada03@gmail.comPlease will dot need any body from west AfricaTHANKS,

  134. Bola Tangkas says:

    Jom simak video malaysia korsel ne

  135. azfarevolution says:

    menang lawan budak2 universiti korea pun dah bangga nak mampus. bukan budak2 full profesional pun.

  136. darren lee says:

    south korea u-23 use amateur player

  137. I have just started learning cooking and blessed with your blog. Thank you for sharing delicious recipes. I make them and get praised. Thank you

  138. Truly like and appreciate your post. Actually seeking forward to study a lot more. Sincerely Cool. Thanks a good deal for sharing with us!

Leave a Reply to Amir14Ameero

 

— required *

— required *