Video Kelantan 1-0 Selangor MSL 2012

Liga Super Malaysia 2012

Video Kelantan vs Selangor [1-0]
Liga Super 29 Jun 2012
Stadium Sultan Muhammad Ke-IV Kota Bharu

    Keputusan Perlawanan:

  • Kelantan 1-0 Selangor

Advertisement

91 Comments

  1. 99066770 says:

    [..YouTube..] nok bene sgat nate slgor..

  2. Ahmad Afzan says:

    [..YouTube..] go qlate go….

  3. Jan DCE says:

    go qlate go….

  4. zharifazwar says:

    [..YouTube..] Respect kat ghaddar. Kena tumbuk banyak kali pon tak complain byk.

  5. zharif azhar says:

    Respect kat ghaddar. Kena tumbuk banyak kali pon tak complain byk.

  6. rizal7907 says:

    [..YouTube..] Selangor bukan main bola,tapi main nk bertumbuk saja.Mana amri & shafiq??? x nmpk sgt pun! baru lah buku bertemu ruas.Syabas KELANTAN…..

  7. rizal7907 says:

    Selangor bukan main bola,tapi main nk bertumbuk saja.Mana amri & shafiq??? x nmpk sgt pun! baru lah buku bertemu ruas.Syabas KELANTAN…..

  8. 17akim says:

    [..YouTube..] 1 – 0 . terselamat maruah selangor

  9. Aiman Hakim says:

    1 – 0 . terselamat maruah selangor

  10. hanieyf says:

    [..YouTube..] kena tumbuk, kena tendang, kalau 5 taun dulu, memang riot dah, syabas kepada kelantan yg sentiasa kukuh mental, tapi memang kecewa dgn pemain slangor, menumbuk, dan menendang, mcm mcm lagi smata mata untuk gol.. tak malu ke dgn lion ? diorg main pun takde la gitu…

  11. dragonaz88 says:

    [..YouTube..] selangor kalah dua kali malam ni.. kalah dalam bola dan kalah dari segi fair play dan moral.. kesian..

  12. JebatWildane says:

    [..YouTube..] comeyy gigi keeperr s’gorr !!

  13. JebatWildane says:

    [..YouTube..] coach s’gor ajar taktik jahil

  14. nazzrul15 says:

    [..YouTube..] hebat sangat ke kelantan tu ? pernah menang Piala Malaysia tak ?

  15. hanieyf says:

    [..YouTube..] lol gila, dah tu 2010 tu piala ape ?

  16. hanieyf says:

    lol gila, dah tu 2010 tu piala ape ?

  17. pixer says:

    [..YouTube..] sekurang2nyer team dia org takde lah tumbuk kelangkang org lain! hua hua hua (fan kelantan kena belanja aku makan lepas nie! he he he)

  18. pixer says:

    sekurang2nyer team dia org takde lah tumbuk kelangkang org lain! hua hua hua (fan kelantan kena belanja aku makan lepas nie! he he he)

  19. SafuanEkhwan says:

    [..YouTube..] xkan klntan prnah menang piala mlysia pun xtau…

  20. AArippella says:

    [..YouTube..] lol!

  21. inul takumi says:

    [..YouTube..] weh kepada fans selangor Korang terpaksa la terima kekalahan team korang dasaR siaL…dah la player korang tuh gayboy…perGi tumBuk TuT mohd ghadar Tu pehal…pasTu dalam game nie reff man reffree semeNya Buta….wape Juta pengurus korang bayaR kat 3 ekOR reff tuh…dasar…siaalangor betUl la ..Puiii..ape2 Pon Gomore Klate Gomore….buleh klate BuleH klate Buleh no 1…

  22. inul takumi says:

    [..YouTube..] weh kepada fans selangor Korang terpaksa la terima kekalahan team korang dasaR siaL…dah la player korang tuh gayboy…perGi tumBuk TuT mohd ghadar Tu pehal…pasTu dalam game nie reff man reffree semeNya Buta….wape Juta pengurus korang bayaR kat 3 ekOR reff tuh…dasar…siaalangor betUl la ..Puiii

  23. bajujarang says:

    [..YouTube..] bodo molek demo..haha

  24. bajujarang says:

    bodo molek demo..haha

  25. DashCrist says:

    [..YouTube..] Epic comment for this video. Let thumb up for better view and fair play. :D

  26. DashCrist . says:

    Epic comment for this video. Let thumb up for better view and fair play. :D

  27. MrYeoproy says:

    [..YouTube..] ha? “meng-attack” bola itu….

  28. MrYeoproy says:

    ha? “meng-attack” bola itu….

  29. ukai81 says:

    [..YouTube..] kelantan dah pernah menang liga super,piala malaysia dan piala fa,sekarang target piala AFC pulak.

  30. 9002wan says:

    [..YouTube..] “ghaddar membuat slide heading, ataupun…..tandukan cantik.” hahahahahaha.lol lah commentator ni.

  31. 9002wan says:

    “ghaddar membuat slide heading, ataupun…..tandukan cantik.” hahahahahaha.lol lah commentator ni.

  32. waninsp says:

    [..YouTube..] patutnya glancing header kan..ape la slide heading..kui3..

  33. redbulleh87 says:

    [..YouTube..] nazrul15 demo x tau pasal bola g maen jauh. sibuk nok komen, wat malu oram slamngor jah.

  34. logamvsmetal says:

    [..YouTube..] kah3x..apa punye soklan..hang mesti baru belaja2 tgok bola local kan..layan la lg epl tu banyak2 smpai x tau pnah menang piala malaysia ke x..aduhai..

  35. logamvsmetal says:

    kah3x..apa punye soklan..hang mesti baru belaja2 tgok bola local kan..layan la lg epl tu banyak2 smpai x tau pnah menang piala malaysia ke x..aduhai..

  36. NurulElyn says:

    [..YouTube..] gol tunggal kelantan. alhamdulillah, tapi si kapten amri bengong betul pergi tumbuk ghaddar punya tuttttttttttttttttt

  37. Nurul Elyn says:

    gol tunggal kelantan. alhamdulillah, tapi si kapten amri bengong betul pergi tumbuk ghaddar punya tuttttttttttttttttt

  38. nazzrul15 says:

    [..YouTube..] kahkahkah . fans team sial nak angin . dah kelansuck kan team sakai . taktahu lak pernah menang piala malaysia . buat malu orang selangor ? ada aku kata aku orang selangor ke ? tu la bodoh nak mampus orang kelantan ni . tak tahu senyap je . aku orang n9 . kelantan ada menang tak dengan n9 kat PM ? kalah kan ? kahkahkah . n9 champions la . piala malaysia menang punya . dengan sime derby pun harapkan penalti . puih ..

  39. dragonaz88 says:

    [..YouTube..] bodoh rupanya nazzrul ni..ingat pandai.. wakakaka.. kelantan dah melengkapkan kesemua piala yg ada di malaysia ni selepas memenangi piala FA baru2 ni..dgn kata lain baik piala liga super, piala FA, piala presiden, juara liga perdana dan PIALA MALAYSIA semua dah kelantan miliki.. sebelum kuar hujah buat research sikit ek.. malu la ramai org nampak kebodohan kita.. hehe

  40. dragonaz88 says:

    bodoh rupanya nazzrul ni..ingat pandai.. wakakaka.. kelantan dah melengkapkan kesemua piala yg ada di malaysia ni selepas memenangi piala FA baru2 ni..dgn kata lain baik piala liga super, piala FA, piala presiden, juara liga perdana dan PIALA MALAYSIA semua dah kelantan miliki.. sebelum kuar hujah buat research sikit ek.. malu la ramai org nampak kebodohan kita.. hehe

  41. kopikaw96 says:

    [..YouTube..] n9 penah mean kat afc cup x???

  42. kopikaw96 says:

    n9 penah mean kat afc cup x???

  43. kopikaw96 says:

    [..YouTube..] n9 penah layak ke men kat afc cup??? xde kan…..kuakuakua

  44. kopikaw96 says:

    n9 penah layak ke men kat afc cup??? xde kan…..kuakuakua

  45. nazzrul15 says:

    [..YouTube..] rasanye takde . asal ? kalau pegi afc cup dah kira king ke ? apebende la .

  46. nazzrul15 says:

    rasanye takde . asal ? kalau pegi afc cup dah kira king ke ? apebende la .

  47. nazzrul15 says:

    [..YouTube..] okay . kepada fans TRW rakyat kelantan . aku sebagai orang n9 yg menyokong n9 dan selangor nak minta maaf la . pasal aku hina negeri korang . bila aku pikir balik terasa macam orang bodoh je , pasal bola aku nak hina negeri orang . apa yang aku dah tulis tu korang vote down la . nanti pihak utube remove komen tu . maaf lah . aku takdapat kontrol perasaan aku dengan orang kelantan ni . sekali lagi , aku nak mohon maaf kpada semua penyokong TRW . bukan sebab aku takut tp sebab aku orang islam .

  48. nazzrul15 says:

    okay . kepada fans TRW rakyat kelantan . aku sebagai orang n9 yg menyokong n9 dan selangor nak minta maaf la . pasal aku hina negeri korang . bila aku pikir balik terasa macam orang bodoh je , pasal bola aku nak hina negeri orang . apa yang aku dah tulis tu korang vote down la . nanti pihak utube remove komen tu . maaf lah . aku takdapat kontrol perasaan aku dengan orang kelantan ni . sekali lagi , aku nak mohon maaf kpada semua penyokong TRW . bukan sebab aku takut tp sebab aku orang islam .

  49. ruzuwa says:

    [..YouTube..] alahai sedapnya bunyi kutuk trw. jgn smp bsua mukada

  50. ruzuwa says:

    alahai sedapnya bunyi kutuk trw. jgn smp bsua mukada

  51. dragonaz88 says:

    [..YouTube..] tak payah rasa bodoh.. memang bodoh pun.. haha..

  52. dragonaz88 says:

    tak payah rasa bodoh.. memang bodoh pun.. haha..

  53. nazzrul15 says:

    [..YouTube..] k.

  54. nazzrul15 says:

    k.

  55. mobango99 says:

    [..YouTube..] mmg patut selangor kalah,main mcm GAMPANG…..

  56. mobango99 says:

    mmg patut selangor kalah,main mcm GAMPANG…..

  57. PreTroRianS says:

    [..YouTube..] soalan ke, kebodohan ni??p baca sejarah dlu…

  58. PreTroRianS says:

    soalan ke, kebodohan ni??p baca sejarah dlu…

  59. TheTeneng says:

    [..YouTube..] oloh..bodo kakah nih..

  60. TheTeneng says:

    oloh..bodo kakah nih..

  61. TheTeneng says:

    [..YouTube..] dah bace sejarah laa tu..

  62. TheTeneng says:

    dah bace sejarah laa tu..

  63. mobango99 says:

    [..YouTube..] NOTA TERBUKA UTK FAMpengadil sangat lemah utk mengawal keadaan. Mana fair play yg dilaung-laungkan. Tindakan tegas oleh FAM gantung dan denda Amri bangang ni. Buat malu melayu saja

  64. mobango99 says:

    NOTA TERBUKA UTK FAMpengadil sangat lemah utk mengawal keadaan. Mana fair play yg dilaung-laungkan. Tindakan tegas oleh FAM gantung dan denda Amri bangang ni. Buat malu melayu saja

  65. [..YouTube..] base bodo gong..budok2 gini la hok wak malu negeri sendiri..

  66. MukhleissHizaki says:

    base bodo gong..budok2 gini la hok wak malu negeri sendiri..

  67. [..YouTube..] yolo ko ore duk oyak pengadil xbegitu mengadili seadilnye game male?hok spatut wi xkad merah,nyo wi kad kunim??ermmm…pengadil ni make rasuoh dr fam ko heh?hahahaa..

  68. sundaechocnia says:

    yolo ko ore duk oyak pengadil xbegitu mengadili seadilnye game male?hok spatut wi xkad merah,nyo wi kad kunim??ermmm…pengadil ni make rasuoh dr fam ko heh?hahahaa..

  69. salmatayo says:

    [..YouTube..] Budak nazzrul15 ni sungguh memalukan org n9

  70. salmatayo says:

    Budak nazzrul15 ni sungguh memalukan org n9

  71. MrSemut says:

    [..YouTube..] nampak kebodohan beliau di situ……dia saja nak provok cara murahan…kaka bodoh betol..

  72. MrSemut says:

    nampak kebodohan beliau di situ……dia saja nak provok cara murahan…kaka bodoh betol..

  73. MrSemut says:

    [..YouTube..] kebodohan.

  74. MrSemut says:

    kebodohan.

  75. [..YouTube..] fans dgn team sama je bodoh..bodoh tak boleh nak bentuk. selangor hebat dulu pon sebab tak bayak team nak main bola dlm liga..dulu org sibuk nak berjuang merdeka, selangor sibuk main bola. bodoh nak mampos!

  76. fuctskywalker says:

    fans dgn team sama je bodoh..bodoh tak boleh nak bentuk. selangor hebat dulu pon sebab tak bayak team nak main bola dlm liga..dulu org sibuk nak berjuang merdeka, selangor sibuk main bola. bodoh nak mampos!

  77. ginie013 says:

    [..YouTube..] lucu la bile ad org ty soalan camni..

  78. ginie013 says:

    lucu la bile ad org ty soalan camni..

  79. nazzrul15 says:

    [..YouTube..] teruk juga orang kelantan ni . aku dah minta maaf baik-2 dengan hati yg suci dan ikhlas lagi nak maki aku . kata negeri serambi mekah . sedangkan nabi ampunkan umat . inikan pula rakyat kelantan .

  80. nazzrul15 says:

    teruk juga orang kelantan ni . aku dah minta maaf baik-2 dengan hati yg suci dan ikhlas lagi nak maki aku . kata negeri serambi mekah . sedangkan nabi ampunkan umat . inikan pula rakyat kelantan .

  81. orgmuo says:

    [..YouTube..] cian aku tgk ko ni…kn bantai kaw2…hehehe…utk mengelakkan drpd terus dibantai…lbih baik ko remove je komen ko 2…len kali nk komen kn pkai otak…kang org panggil ko bodo nti ko marah…

  82. 99066770 says:

    [..YouTube..] memg bodoh n banggannnn la nazzrul ore slngor xde tahap mcn ni.nk mntk maaf.

  83. 99066770 says:

    memg bodoh n banggannnn la nazzrul ore slngor xde tahap mcn ni.nk mntk maaf.

  84. [..YouTube..] kesian plak nazzrul nie… cmni la, dia da blaja dr kesilapan la tu kot.. lain kali jgn ckp sebarangan jer, nnti memalukan diri sndiri plak.. n utk pngetahuan nazzrul (kalau masih x tahu la)Kelantan juara Piala Malaysia 2010 semasa mngalahkan NEGERI SEMBILAN dgn jaringan 2-1..Harap maklum yer.. :)

  85. Jiwa Anak Kelantan says:

    kesian plak nazzrul nie… cmni la, dia da blaja dr kesilapan la tu kot.. lain kali jgn ckp sebarangan jer, nnti memalukan diri sndiri plak.. n utk pngetahuan nazzrul (kalau masih x tahu la)Kelantan juara Piala Malaysia 2010 semasa mngalahkan NEGERI SEMBILAN dgn jaringan 2-1..Harap maklum yer.. :)

  86. mini cooper says:

    [..YouTube..] dah lhaa , mmg adat permainan kn menang klah,…kpada nazrull tu kami maafkan tpi lain kali nak ingtkan jgn ckap sdap mlut lgy oke..:)

  87. mini cooper says:

    dah lhaa , mmg adat permainan kn menang klah,…kpada nazrull tu kami maafkan tpi lain kali nak ingtkan jgn ckap sdap mlut lgy oke..:)

  88. PreTroRianS says:

    kebodohan terlampau…

  89. cr7lan94 says:

    ksimpulan dye gini ah,,,selangor xreti main bola..ad hati nk mene nga klate..main xalah mano..bual jah lbih..

  90. apex6555 says:

    sabar la nazz….biar tuhan saja ampunkan kesalahan ko tu…rakyat kelantan x berhak mghukum mu…diorg hanya manusia biaso sajo…lain kali nk jadi penokong tu biar la berpado2…ok….ingt walaupn kito lain negeri tapi kito satu malaysia…..negaro ore lain pijok bendero malaysia xdok pulok ofer nk msk askar g pere negaro hok pijok jalur gemilang kito nih…tapi kalu bola gak….hmmmmmmmmm xtahu nok kato gapo….ape pn enjoy your fan club…

  91. shafiqbby says:

    Kelantan menang la malam ni.. Selangor balik kampung tanam kacang sua..

Leave a Reply to ruzuwa

 

— required *

— required *